Στα χνάρια των γονιών της η Ηρώ Μπέζου

20:35 3/10/2011 - Πηγή: 24wro
Στα 23 της χρόνια, η Ηρώ Μπέζου έχει ήδη παίξει δύο φορές στην... Επίδαυρο, ενώ έχει συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα του θεάτρου και του κινηματογράφου. Πώς νιώθουν για αυτό οι γονείς της, Γιάννης Μπέζος και Ναταλία Τσαλίκη;

«Οι γονείς μου είναι θετικοί και χαρούμενοι. Αποφεύγουν να μου δίνουν συμβουλές, καθώς επιθυμούν να ανακαλύψω μόνη μου τη γνώση και την εμπειρία που προσφέρει το θέατρο» δήλωσε.

Σίγουρα, η ίδια έχει επίγνωση του αναγνωρίσιμου επιθέτου της, αλλά -όπως λέει- δεν αισθάνεται ότι αυτό την επιβαρύνει με κάποιο πρόσθετο βάρος. «Ναι, δεν το κρύβω
πως το επίθετό μου μού ανοίγει πόρτες, αλλά δεν έχω να αποδείξω τίποτα για το όνομά μου» εξομολογήθηκε σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Real».

Η νεαρή - αλλά όπως φαίνεται πολλά υποσχόμενη – ηθοποιός αποφοίτησε από το Εθνικό Θέατρο το 2009. Φέτος, συμμετέχει σε μια από τις σπουδαιότερες θεατρικές παραστάσεις των τελευταίων ετών, που έγινε κινηματογραφική ταινία: «Το γάλα».

«Δυστυχώς, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, δεν είχα προλάβει να δω τη θεατρική παράσταση. Πάντως, είναι ένα σπουδαίο έργο και έχει προσαρμοστεί κατάλληλα για τον κινηματογράφο. Υποδύομαι τη Νατάσα, που ζει στη Λάρισα και είναι αρραβωνιασμένη με Ρώσο μετανάστη. Όταν γνωρίζει τους δικούς του, βλέπει πως πρόκειται για μια ιδιόρρυθμη οικογένεια, μια και ο αδελφός του αρραβωνιαστικού της πάσχει από σχιζοφρένεια» ανέφερε.

Αν και συνάντησε πολλές δυσκολίες, ένιωσε ασφάλεια με τις σκηνοθετικές οδηγίες του Γιώργου Σιούγα, ο οποίος μάλιστα σκηνοθετεί και τα «Μυστικά της Εδέμ». Η πρώτη της θεατρική δουλειά ήταν στο «Φιόρο του Λεβάντε» με τον Σπύρο Παπαδόπουλο, ενώ πέρυσι συμμετείχε στον «Ορέστη» που ανέβηκε στην Επίδαυρο. Θα παίξει και στην τηλεόραση; «Με φοβίζει λίγο η τηλεόραση. Έχει άλλους ρυθμούς, στους οποίους δεν ξέρω ακόμη εάν μπορώ να ανταποκριθώ. Φυσικά θα το μάθω μόλις δοκιμάσω, απλώς στο θέατρο, νιώθω άνετα και ασφαλής».
Keywords
Τυχαία Θέματα