Για να μη μας δουλεύουν...

ΟΙ ΒΟΜΒΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΜΕΤΡΟ ΚΑΙ Ο ΙΣΤΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΡΑΧΝΗΣ.

Θυμάστε την βόμβα που είχε τοποθετηθεί στο μετρό, στις 25 Φεβρουαρίου 2012, αλλά δεν… έσκασε; Χθες, λοιπόν, παρουσιάστηκε προκήρυξη οργάνωσης (υπό τον τίτλο «12 Φλεβάρη», δεν έχει σημασία πως λέγεται, μία είναι η αριστερή τρομοκρατική οργάνωση και παρουσιάζεται με πολλά ονόματα, για δείξει ότι είναι πολλές…), στο....
γνωστό παρακρατικό διαδικτυακό τόπο indymedia,
με την οποία αναλαμβάνει την ευθύνη. Στην προκήρυξη αναφέρονται λεπτομέρειες που σημαίνει ότι οι τρομοκράτες παρακολουθούσαν πολλές ημέρες την κίνηση, τα δρομολόγια κ.τ.λ., πράγμα που σημαίνει ότι σιγουρότατα τους έχουν καταγράψει οι κάμερες, οπότε η σύλληψή τους είναι εύκολη υπόθεση. Γιατί δεν τους πιάνουν;

Μήπως για να τους χρησιμοποιήσουν (εκβιαζόμενους…) σε άλλου τύπου παρακρατικές επιχειρήσεις; Γράφαμε σχετικά στην εφημερίδα «Χρυσή Αυγή» και στη στήλη του Αντίοχου («Κατά Μακκαβαίων»), στο φύλλο της 25ης Μαρτίου:

“Περί των βομβιστών του μετρό…

Διάβασα στον τύπο, ότι προ ημερών οι αρχές της Λευκορωσίας έστησαν στον τοίχο 2 αναρχικούς που είχαν βάλει βόμβα στο μετρό του Μινσκ, το 2011, η οποία είχε στοιχίσει τη ζωή 15 ανθρώπων και τον τραυματισμό 200 άλλων. Πολύ καλά έκαναν. Και τι θυμήθηκα; Ότι, πριν από κανά μήνα περίπου, κάποιοι είχαν βάλει βόμβα και στο δικό μας το μετρό. Που… δεν εξερράγη. Κι ακούσαμε τις επόμενες ημέρες διάφορες ιστορίες, ότι ήταν, λέει, στο τελευταίο βαγόνι κι εκεί… δεν έπιαναν οι κάμερες κ.τ.λ. Εδώ κάποιοι μας δουλεύουν αγρίως. Είναι πολύ εύκολη υπόθεση η σύλληψη των βομβιστών! Γιατί, όπως είναι γνωστό στους πάντες, όλοι οι χώροι του μετρό παρακολουθούνται με κάμερες ακριβείας. Ας δεχτώ αυτό το παραμύθι για το… τελευταίο βαγόνι. Σίγουρα όμως οι κάμερες «έπιασαν» τους δράστες όταν μπήκαν στο χώρο του μετρό με το σακίδιο-βόμβα, καθώς και τις κινήσεις τους μέχρι που μπήκαν στο βαγόνι και τοποθέτησαν τη βόμβα.

Πως υφαίνεται ο ιστός της παρακρατικής αράχνης.

Και βέβαια, οι βομβιστές δεν είναι… εξωγήινοι. Είναι αριστεριστές. Δηλαδή γνωστοί στην κρατική ασφάλεια. Μια απλή επεξεργασία του βίντεο εκείνης της ημέρας για 2-3 ώρες γύρω από την επίμαχη ώρα της τοποθέτησης, θα αποκάλυπτε ποιοι σεσημασμένοι αριστεριστές μπήκαν-βγήκαν. Μετά δεν ήταν καθόλου δύσκολο να πιαστούν οι δράστες. Γιατί δεν τους έπιασαν; Μήπως για να τους χρησιμοποιήσουν (εκβιαζόμενους…), για λογαριασμό του «κράτους», σε οργανωμένες παρακρατικές επιχειρήσεις; Και καλά αυτοί που πήγαν, μπορεί να ήτανε τίποτα πιτσιρικάδες και να μην ήξεραν ότι τους… βλέπουν. Αυτοί που τους έστειλαν όμως; Αποκλείεται να μην ήξεραν. Γιατί το ’καναν; Για να’ χουν να λένε στους ανύποπτους: πρέπει να κάνουμε αυτό, εκείνο και τ’ άλλο (π.χ., λέμε τώρα, να σπάσουμε τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στην Πάτρα, κ.τ.λ., κ.τ.λ.) γιατί αλλιώς «θα πιάσουν τους συντρόφους»;…”

Τα συμπεράσματα δικά σας!

xagr.net
Keywords
Τυχαία Θέματα