Να συλληφθεί ο Πολ Τόμσεν με το που πατήσει το πόδι του στη χώρα!

Και όχι να απελαθεί, αλλά να δικαστεί για τα εγκλήματά του κατά του Ελληνικού λαού!

Γιώργος Αδαλής

Πριν μερικές μέρες είχαμε δημοσιεύσει ένα άρθρο με τίτλο «η Κουτρουμάνειος κωλοτούμπα», με αφορμή το νομοσχέδιο προστασίας των υπερχρεωμένων νοικοκυριών που πήρε πίσω ο υπουργός! Στο άρθρο κάναμε ξεκάθαρη αναφορά ότι αποτελεί προϊόν πίεσης της Τρόικα, που...
θέλει να διαλύσει την Ελληνική Κοινωνία.

Εχτές η εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» δημοσίευσε ένα άρθρο αποκαλύπτοντας ότι ο Τόμσεν [Διαβάστε το βιογραφικό
του] και η παρέα του, όχι απλά θέλουν να ξεπαγώσουν τους πλειστηριασμούς ακινήτων για χρέη κάτω των 200.000 ευρώ, αλλά επιθυμούν να καταργήσουν τον Ιούνιο, τον σχετικό νόμο του Ελληνικού κράτους που έχει ισχύ μέχρι τον Δεκέμβριο!

Είναι προφανές ότι ο Τόμσεν, δεν υπακούει σε εντολές της Ευρωπαϊκής Ένωσης αλλά σε εκείνες των Τραπεζιτών, που πιστεύουν ότι αν πλειστηριάσουν χιλιάδες ακίνητα μικρομεσαίων, τότε η αγορά των ακινήτων θα σημειώσει κάμψη της τάξης του 30%!

Κι αυτό το ονομάζουν «εσωτερική υποτίμηση»!

Είναι γεγονός ότι κατά καιρούς, υπήρχαν κάποια «βαμπίρ» σε διεθνές επίπεδο. Βαμπίρ που δημιούργησαν την κρίση του ’29 κι ακόμη και «πολέμους» και «σύγχρονες σταυροφορίες»!

Όμως , τέτοιους ξεπουλημένους υπάνθρωπους όπως ο Τόμσεν, είχε καιρό να δει η ανθρωπότητα!

Απίθανα μηδενικά, που έχουν ξεπουλήσει την ψυχή τους στο διάβολο, και τολμούν να δίνουν ακόμη και διαλέξεις στο London School of Economics, για το πώς ... διέλυσαν την αρχαιότερη χώρα της Ευρώπης!

Συγχωρέστε μου την όποια σκληρή έκφραση θα χρησιμοποιήσω σήμερα, αλλά θα το κάνω, για τρεις λόγους:

- Πρώτον γιατί όλη η χώρα αλλά και η υγιής Ευρώπη, έχει βγει από τα ρούχα της από την ασύδοτη δράση αυτής της κοπριάς του διεθνούς νομισματικού συστήματος.

- Δεύτερον διότι όλοι αυτοί οι δήθεν ... «εξυγιαντές» και «σωτήρες» των κρατών, έχω την πεποίθηση ότι μόνο αυτή τη γλώσσα καταλαβαίνουν!

- Και τριτον, για να δώσω μια ευκαιρία στον ξεπουλημένο υπαλληλάκο του ΔΝΤ, να μου κάνει μήνυση έτσι ώστε να αποκτήσω την δυνατότητα, να τον δω μπροστά μου και να τον φτύσω κατάμουτρα. Φτύσιμο γνήσια Ελληνικό !

Ο υπαλληλάκος του ΔΝΤ, σε καμία άλλη χώρα δεν είχε αποκτήσει τόση «δύναμη»!

Μόνο στην Ελλάδα κι αυτό γιατί «κρατάει» με χαρτιά, αρκετούς πολιτικούς «αστέρες» που συνεχίζουν να κυβερνούν τη χώρα μας! Γι αυτό άλλωστε είναι επιτακτική ανάγκη, ανεξάρτητα τι κόμμα θα ψηφίσετε στις εκλογές, όπου ρίξετε τον σταυρό, να είναι άτομο που δεν έχει συμμετέχει ΠΟΤΕ σε εκλογές είτε βουλευτικές είτε τοπικές! Μόνο έτσι θα ακυρωθεί η ... "δύναμη" του Τόμσεν!

Ο δολοφόνος των παιδιών σας, ο αποκρουστικός Πολ Τόμσεν, αφού μας «πάσαρε το Μνημόνιο 1 με σκοπό να μας καταστρέψει, επειδή δεν ήταν αρκετό, «πακετάρισε» και το Μνημόνιο 2, γιατί φοβήθηκε ότι η υπογραφή του Γ.Παπακωνσταντίνου (μόνο) στην δανειακή σύμβαση, και όχι της πλειοψηφίας της Βουλής, το καθιστά ανί
Keywords
Τυχαία Θέματα