Για μια Νέα Ελλάδα Αξιών και Αρχών βασικός πυλώνας η ΠΑΙΔΕΙΑ!

ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ ΟΙ ΝΕΟΙ
Στην δύσκολη προσπάθεια του λαού για να χτίσουμε τη ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ, πρωτοπόροι θα είναι οι ΝΕΟΙ. Οι πιο αγνοί, οι πιο αληθινοί μαχητές της δημοκρατίας και της ελευθερίας.
ΟΙ ΝΕΟΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΟΙΞΗ ΚΑΙ Η ΕΛΠΙΔΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.
Η νεολαία στη χώρα μας ζει σε δραματικές συνθήκες. Βρίσκεται συνεχώς στο περιθώριο. Οι δαπάνες για την παιδεία μειώνονται δραματικά. Οι
νέοι με πτυχίο και με μεταπτυχιακούς τίτλους είναι άνεργοι και...
χρεωμένοι στις τράπεζες. Με ανύπαρκτες προοπτικές, χωρίς όραμα, χωρίς ελπίδα.

Οι νέοι στριμωγμένοι στη γωνία είναι από αυτούς που δεν καταπίνουν τα ψέματα της κυβέρνησης. Είναι οι πολίτες που σκέπτονται λίγο παραπάνω. Που διαφωνούν ανοιχτά. Αντιστέκονται, αγωνιούν για το σήμερα και το αύριο το δικό τους και της πατρίδας. Βρίσκονται σε μια διαρκή μάχη, με τις κυβερνήσεις να τους κρατούν στο περιθώριο και να ενοχοποιούν πάντα τους αγώνες τους.

Η ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ θα δώσει στους νέους ελπίδα και όραμα. Γιατί οι νέοι πρώτοι γνωρίζουν ότι η οικονομική κρίση είναι η κορυφή του παγόβουνου. Είναι οι πρώτοι που έχουν ξεπεράσει τα παλιά κόμματα και δείχνουν το δρόμο και στους άλλους πολίτες να τα ξεπεράσουν και αυτοί. Οι νέοι της ΝΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ δίνουν το μήνυμα της αλλαγής.

Αλλάξτε τους, παραγράψτε τους, διαγράψτε τους ΤΩΡΑ.

Με πρωτοπόρα τη νεολαία, όλοι μαζί ενωμένοι γιατί μόνον έτσι μπορούμε να απαντήσουμε στα σχέδια της παγκοσμιοποίησης, των τραπεζιτών και της νέας τάξης πραγμάτων των διεθνών τοκογλύφων. Διαφορετικά είμαστε χαμένοι.

Στον αγώνα αυτό ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ ΟΙ ΝΕΟΙ.
Οι νέοι πρέπει να πάρουν τη θέση που τους πρέπει στο κοινωνικό, στο πολιτικό και στο οικονομικό γίγνεσθαι της χώρας. Η ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ θέλει τους νέους πρωταγωνιστές και όχι κομπάρσους.

Οι νέοι θα έχουν λόγο και θα συμμετέχουν σε όλα τα κέντρα αποφάσεων.
Πραγματική δωρεάν παιδεία σε όλες τις βαθμίδες.
Κανείς νέος άνεργος.
Ελεύθερη πρόσβαση στην τριτοβάθμια εκπαίδευση με άμεση κατάργηση των πανελλαδικών εξετάσεων.
Συμπαραστάτης και αρωγός η πολιτεία με κάθε τρόπο στους νέους που θέλουν να δημιουργήσουν οικογένεια.
Η δημιουργία υπουργείου δημογραφικής πολιτικής και οικογένειας σε πρώτη προτεραιότητα.

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
Βασικές Αρχές
Η εκπαίδευση σε όλες τις βαθμίδες της παρέχεται δωρεάν. Η αρμονική συνεργασία δημόσιας και ιδιωτικής εκπαίδευσης μπορεί να πετύχει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Για την ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ τα προγράμματα για την παιδεία έχουν βασικό στόχο την αναβάθμιση του επιπέδου εκπαίδευσης και την παροχή σε όλους τους νέους και όλους τους πολίτες ίσων ευκαιριών ανεξάρτητα από τον τόπο διαμονής και την οικονομική τους κατάσταση.

Στόχος όλων των προγραμμάτων για την παιδεία είναι η συνεχής βελτίωση της ποιότητας της εκπαίδευσης. Η προσπάθεια αυτή θα συνεχίζεται αδιάλειπτα. Δεν νοείται για μας στα πλαίσια της εθνικής στρατηγικής για την ανάπτυξη η απουσία του ρόλου της εκπαίδευσης και της επιστημονι
Keywords
Τυχαία Θέματα