Γ.Γεωργίου: Υπουργός-ποιητής ή τον πείραξε η θάλασσα;

Ή τον πείραξε η θάλασσα ή η πτήση με το ελικόπτερο είχε πολλές αναταράξεις. Αλλιώς δεν εξηγείται η δήλωση του αναπληρωτή υπουργού Εθνικής Άμυνας, του - κατά τα άλλα συμπαθέστατου - βουλευτή του ΛΑΟΣ Γεώργιου Γεωργίου, μετά την επίσκεψή του στα φυλάκια Φαρμακονησίου και Αγαθονησίου, χθες. Η οποία επίσκεψη μυστηριωδώς ανακοινώθηκε ... σήμερα!

Απολαύστε την....
δήλωση (για την … ιστορική καταγραφή της, κρατάμε την ορθογραφία της επίσημης ανακοίνωσης του υπουργείου): "Αυτό που θα έχω πάρει μαζί μου πίσω στην Αθήνα θα είναι ότι το Αιγαίο φυλάσεται. Και φυλάσεται κατά τρόπο ευγενικό, τρόπο ειρηνικό, αλλά πάντοτε ετοιμοπόλεμο."

Είναι σαφές ότι κάτι πείραξε τον αναπληρωτή υπουργό Άμυνας. Και ζαλισμένος όπως ήταν διατύπωσε την εκτίμηση ότι «το Αιγαίο φυλάσεται ευγενικά και ειρηνικά». Τι ήθελε να πει ο ποιητής, ε,ε,ε, συγγνώμη, ο υπουργός; Ε, θα τον ρωτήσουμε και θα σας απαντήσουμε.

Πάντως η ναυτία φαίνεται ότι ήταν μεταδοτική και στο γραφείο Τύπου του υπουργείου που εξέδωσε την ανακοίνωση: Η ορθή γραφή της λέξης «φυλάσεται», είναι με δύο σίγμα και γράφεται «φυλάσσεται». Τώρα θα μας πείτε, εδώ δεν έχουν συσσίτιο να φάνε στο Στρατό, αυτό σας πείραξε; Έ, Χριστούγεννα που έρχονται, είπαμε να χαλαρώσουμε λιγάκι με τις περιπέτειες στο Αιγαίο του «κ. Γεώργιου Στ. Γεωργίου» όπως γράφει και η εμπνευσμένη ανακοίνωση…

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα