Γέφυρες με το Βερολίνο χτίζει η Νέα Δημοκρατία

Άνοιγμα στην γερμανική κυβέρνηση κάνει η Νέα Δημοκρατία με μπαράζ επαφών κορυφαίων στελεχών της που βρίσκονται ήδη στο Βερολίνο.
Εκτός από τον Αντιπρόεδρο της ΝΔ και υπουργό Εξωτερικών , Σταύρο Δήμα που πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη και θα έχει
επαφές υψηλότατου επιπέδου, στο Βερολίνο βρίσκεται από εχθές πολυμελής αποστολή του κόμματος της....
Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.

Ο υπεύθυνος Προγράμματος της ΝΔ, Ευρ. Στυλιανίδης, ο Ευρωβουλευτής Γ. Κουμουτσάκος, ο Σύμβουλος του Προέδρου της Ν.Δ.,. Χρύσανθος Λαζαρίδης , ο αναπληρωτής Τομεάρχης Οικονομικών, Νότης Μηταράκης και ο Γραμματέας Διεθνών Σχέσεων της Ν.Δ., Σταύρος Παπασταύρου.

Η ομάδα αυτή θα συμμετάσχει στο συνέδριο για την Ευρωπαϊκή κρίση χρέους που διοργανώνει το ίδρυμα Κόνραντ Αντενάουερ σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Καραμανλής. Ενδιαφέρον παρουσιάζει η ομιλία του κ. Μηταράκη στην ενότητα : «Η ελληνική κρίση χρέους: Αναλύοντας τις αιτίες και τις προοπτικές».

Ανάμεσα στο ακροατήριο θα βρίσκονται υψηλόβαθμα στελέχη του Χριστιανοδημοκρατικού κόμματος (CDU) , στελέχη της Μπούντεσταγκ και εκπρόσωποι του επιχειρηματικού κόσμου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την προηγούμενη εβδομάδα τόσο ο κ. Στυλιανίδης όσο και νωρίτερα ο τομεάρχης Εξωτερικών Πάνος Παναγιωτόπουλος είχαν συμμετάσχει στο συνέδριο του CDU και είχαν κατ΄ιδίαν συνομιλίες τόσο με την καγκελάριο Μέρκελ όσο και με κορυφαία στελέχη του Χριστιανοδημοκρατικού κόμματος σε μια προσπάθεια να αναδείξουν τις θέσεις της ΝΔ και να κάμψουν τις αντιδράσεις των Γερμανών πολιτικών απέναντι στη στάση που τηρεί η ΝΔ για το Μνημόνιο και το μίγμα πολιτικής που ακολουθείται στην Ελλάδα τα 2 τελευταία χρόνια.

http://briefingnews.gr/
Keywords
Τυχαία Θέματα