Γαντζωμένος στην εξουσία ο Παπανδρέου πιστός στους αφεντάδες του αποτελειώνει την χώρα

Ακόμα και η Γερμανική εφημερίδα"Ντι Βέλτ" στην ηλεκτρονική της έκδοση, σε βίντεο που παρουσιάζει τον Γεώργιο Παπανδρέου να μιλάει στην Βουλή, έχει τίτλο "Ο Παπανδρέου θέλει να συνεχίσει να σώσει την Ελλάδα
παρά τις μαζικές απεργίες". Όλοι πλέων έχουν καταλάβει ότι, ο Πρωθυπουργός και η Σοσιαλιστική Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, δεν απολαμβάνουν την εμπιστοσύνη του ελληνικού λαού, οι μόνοι που δεν θέλουν να το καταλάβουν είναι οι βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος και ειδικά οι σημερινοί ηγέτες του.
Ο λαός έχει τους έχει δείξει τον δρόμο της εξόδου από την εξουσία και εκείνος απειλεί κατά την.....
συνήθη πρακτική του λέγοντας ότι αν φύγει εκείνος από την εξουσία " η χώρα θα καταρρεύσει και τότε δεν θα υπάρχουν χρήματα για συντάξεις και μισθούς"
Το συγκροτημένο σχέδιο καταστροφής της χώρας, έχει υπαγορευτεί στον σημερινό πρωθυπουργό, από τότε που ήταν αρχηγός της αντιπολίτευσης. Συγκροτήθηκε επιμελώς, σχέδιο, για την αποδόμηση της προηγούμενης κυβέρνησης, και εν μέσο απειλών, αλλά και απόπειρας δολοφονίας του τότε Πρωθυπουργού και της οικογενείας του, τα κατευθυνόμενα ΜΜΕ φρόντισαν για την εκλογή του σημερινού πρωθυπουργού ώστε, να προχωρήσει στην υλοποίηση του σχεδίου τους. Από τις πρώτες μέρες της Κυβέρνησης αυτής, τα εσκεμμένα (όπως αποδείχθηκε εκ των υστέρων) λάθη, οδήγησαν την χώρα στην σημερινή κατάσταση.
Προφανώς ούτε ο ίδιος ο σημερινός Πρωθυπουργός περίμενε να φτάσει η κατάσταση μέχρι εδώ, έτσι τώρα, χωρίς κανένα ουσιαστικό σχέδιο εξόδου από την κρίση, η κυβέρνηση προχωράει σε σπασμωδικά μέτρα, με αποτέλεσμα την οργή του ελληνικό λαού μιας και δείχνουν να μην οδηγούν πουθενά, διότι κάθε λίγο χρειάζεστε να λαμβάνονται και νέα μέτρα. Η αναποτελεσματικότητα της κυβέρνησης και η εμμονή του πρωθυπουργού, να μην θέλει εκλογές, ώστε να εκφραστεί η θέληση του λαού, παραπέμπει στο συμπέρασμα ότι πιστός στους αφεντάδες, που τον διόρισαν στην θέση του και γαντζωμένος στην εξουσία θέλει να αποτελειώσει το έργο που του έχει ανατεθεί.

http://nyxtobaths.blogspot.com/Εδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]


Keywords
Τυχαία Θέματα