Έδειραν τον Κώστα Χατζή στο μέγαρο μουσικής χθές το βράδυ οι ηχολήπτες ! ! !

Στη γλώσσα των ηχοληπτών από παλιά -τον έδειρα-σημαίνει τον άφησα μόλις να ακούγεται.

Χθές το βράδυ όμως στο μέγαρο δεν έδειξαν ούτε σεβασμό απέναντι στον τεράστιο καλλιτέχνη που με χαμόγελο και στα Αγγλικά αρκέστηκε να τους πει.-sound please- ,ενώ τους άξιζε κάτι παραπάνω.

Όλο το πρώτο μέρος πέρασε με τις φωνές να ξεχωρίζουν μόλις κάτω από την ορχήστρα, με πολλούς μικροφωνισμούς και μετά το διάλειμα όμως,που ο Κώστας χατζής έμεινε μόνος με την κιθάρα του, πάλι τα ίδια μέχρι που σηκώθηκε από το κάθισμά του, απομακρύνθηκε από τα monitors και....
ακούστηκε καθαρά και δυνατά.

Οι ηχολήπτες στον κόσμο τους-είχαν μάλιστα και διαξιφισμούς μεταξύ τους- και περίμεναν να διαμαρτυρηθεί πρώτα ο κόσμος και μετά να απλώσουν το χεράκι τους κάθε φορά που μικροφώνιζαν τα ηχεία. Και οι διαμαρτυρίες του κόσμου έγιναν έντονες στο διάλειμα, που έψαχναν να εντοπίσουν κάποιον υπεύθυνο , ενώ μερικοί έλεγαν στις κοπελιές του μεγάρου ότι θέλουν τα χρήματά τους πίσω.
Μετά το διάλειμα, άρχισαν μερικοί από τα θεωρεία να ψάχνουν κάποια θεσούλα στην πλατεία, μήπως και ακούσουν καλύτερα, αλλά έπρεπε να περιμένουν όρθιοι έως τον Γερμανό και την Εβραία που σηκώθηκε ο καλλιτέχνης και πήγε πρός το πιάνο.
Τότε ακούστηκε καθαρά και δυνατά, αλλά έμεναν μόνο τρία τραγούδια-ευτυχώς μέσα σε αυτά ήταν και το αεροπλάνο- για να τελειώσει η παράσταση.
Και ερωτώ τώρα γιατί όλα αυτά ;Ποιός έκανε την αρπαχτή;
Γιατί το κάνατε αυτό στον Κώστα Χατζή και πόσο συχνά το κάνετε εκεί στο μέγαρο. Μήπως κάθε φορά που έχετε ελεύθερη ημέρα στο πρόγραμμα; Γιατί αφήσατε τα τύμπανα επάνω στο πρόχειρο και ασταθές βάρθρο ,που κούναγαν τα μικρόφωνα από επάνω τους και χωρίς διαχωριστικό με αποτέλεσμα να περνά με αντήχηση ο ήχος μέσα από το μικρόφωνο του τραγουδιστή ; Κάποια στιγμή έφυγε το φίλτρο από το μικρόφωνο του Κώστα Χατζή και δεν το πήρατε χαμπάρι για να αλλάξετε ρύθμιση να μη παραμορφώνει μέχρι που έφυγε από την θέση του και πήγε να το μαζέψει από το πάτωμα. Ντροπή ρε μάγκες δεν έπρεπε να τα κάνετε αυτά σε αυτόν τον άνθρωπο και σε εμάς που τον ακολουθούμε εδώ και σαράντα χρόνια σε κάθε του εμφάνιση
και σε εποχές που δεν περισεύουν τα ευρώπουλα μάλιστα.

Pefkovelones.grΕδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]


Keywords
Αναζητήσεις
πεθανε ο κωστας χατζης, κωστασ χατζησ πεθανε
Τυχαία Θέματα