Γαλάζιο επικοινωνιακό non paper στους βουλευτές

No paper για να στηρίξουν επικοινωνιακά τις θέσεις της Ν.Δ έστειλε το κόμμα στους βουλευτές και τα στελέχη του.
Βασική παράμετρος που επιχειρεί η Ν.Δ να αναδείξει είναι ότι ο κ. Σαμαράς δεν συνυπέγραψε πρϋπαγορευμένο κείμενο, δεν υποχώρησε από τις θέσεις του και ξεμπλόκαρε την 6η δόση , θέτοντας ταυτόχρονα με τον πιο επίσημο τρόπο στους δανειστές την....
προοπτική της τροποποίησης των πολιτικών που απέτυχαν.

«Τίθεται με σαφήνεια νομίζω ότι χρειάζεται τροποποίηση, αλλαγή αποτυχημένων πολιτικών που ακολουθήθηκαν
μέχρι σήμερα,» ανέφερε χαρακτηριστικά στο Ράδιο 9 ο συντάκτης του κειμένου των σημείων επικαιρότητας που διένειμε η Ν.Δ στους βουλευτές..

Η επικοινωνιακή αντεπίθεση ξεκίνησε από νωρίς με πολλά στελέχη να τοποθετούνται σε ραδιοφωνικούς και τηλεοπτικούς σταθμούς. Ο πρώην υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Παπαθανασίου, που φιλοξενήθηκε στην πρωινή εκπομπή της ΝΕΤ ρώτησε τους παρουσιαστές: « Δέχεστε ότι είναι η πρώτη φορά που η Ε.Ε εφόσον αποδεχτεί την επιστολή, αποδέχεται στην ουσία ότι πιθανόν να αλλάξουν 10 πράγματα;»

Η Μαρριέτα Γιαννάκου, εκ των στελεχών που συνομίλησαν με τον κ. Σαμαρά πριν την αποστολή της επιστολής και διερεύνησε τις προθέσεις των Βρυξελλών σημείωσε μιλώντας στο κρατικό ραδιόφωνο πως μετά τις κινήσεις που έχει κάνει μέχρι σήμερα ο Πρόεδρος της Ν.Δ «έκανε το αυτονόητο και το σωστό.»

Στα γραφεία της Λεωφόρου Συγγρού αποδέχονται πλέον όλοι ότι ο χρόνος των εκλογών απαιτείται λόγω του προγράμματος για το κούρεμα των ομολόγων που κατέχουν ιδιώτες θα πρέπει να παραταθεί ελαφρώς.

«Η κυβέρνηση Παπαδήμου έχει συγκεκριμένο σκοπό, αποστολή πρέπει να εφαρμόσει τις αποφάσεις που απορρέουν από την 26η και όλα τα μέτρα οικονομικής πολιτικής που συνδέονται με αυτές τις αποφάσεις,» ανέφερε σχετικά ο . Κωστής Χατζηδάκης στον flash.

Βέβαια σε καμία περίπτωση η ΝΔ δεν αποδέχεται μεγάλη επιμήκυνση της διάρκειας ζωής της κυβέρνησης Παπαδήμου

«Εάν η διαδικασία τώρα καθυστερήσει διότι έχουμε και ραγδαίες εξελίξεις στο εξωτερικό, όπως ξέρετε, το οποίο μπορεί να επηρεάσει στο πως θα εξελιχθεί το περίφημο psi, αρχές Ιανουαρίου, που τότε είναι το χρονοδιάγραμμα για την υλοποίηση του psi, είναι κάτι που θα πρέπει ν’ αξιολογήσουμε,» δήλωσε ο αναπληρωτής τομεάρχης Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας μιλώντας στο κρατικό ραδιόφωνο.

briefingnews.g
Keywords
Τυχαία Θέματα