Γιακουμάτος και Βαρβιτσιώτης το έριξαν πάλι στα εσωκομματικά

Σαν να μην έχει άλλα προβλήματα η χώρα και το κόμμα τους , κάποια στελέχη της Ν.Δ έχουν βαλθεί να επιτίθενται καθημερινά στον Φαήλο Κρανιδιώτη τροφοδοτώντας μια εικόνα εσωστρέφειας.
Ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, μιλώντας στο ΒΗΜΑ FM άφησε αιχμές κατά του Φαήλου Κρανιδιώτη αλλά εμφανίστηκε απολύτως ικανοποιημένος από τις επιλογές του Α. Σαμαρά. Είπε χαρακτηριστικά:

«Εγώ νομίζω ότι βγαίνει κερδισμένος απ’ όλη τη στάση
του το.....
τελευταίο διάστημα, διότι δείχνει ότι η Ν.Δ υποστηρίζει την ευρωπαϊκή πορεία, υποστηρίζει την παραμονή της χώρας στο ευρώ, ότι δεν εγκλωβίζεται σε τακτικισμούς, ότι δεν εγκλωβίζεται σε ακραίες φωνές οι οποίες δεν είναι και της κεντρικής πολιτικής σκηνής, αλλά μάλλον περιφερειακές ή στα ΜΜΕ, οι οποίοι θα προτιμούσαν να φύγει η χώρα από το ευρώ.»

Πυρά κατά του Φ. Κρανιδιώτη με σκληρές δόσεις χιούμορ εξαπέλυσε για δεύτερη συνεχόμενη μέρα και ο Γεράσιμος Γιακουμάτος , μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Μέγκα ανέφερε:

«Δεν τους ξέρω ρε παιδιά. Εγώ είμαι 20 χρόνια βουλευτής… Βλέπω τηλεόραση, βλέπω και τον Ψινάκη, βλέπω τον Τρύφωνα, πως δεν βλέπω τηλεόραση. Δεν τον ξέρω τον άνθρωπο. Είμαι 20 χρόνια βουλευτής, ξέρω τα θεσμικά όργανα, τους συναδέλφους βουλευτές, ξέρω τον αρχηγό του κόμματος, αυτούς ξέρω, δεν ξέρω άλλους.»

Ο ίδιος ο κ. Κρανιδιώτης μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 υπερασπίστηκε πλήρως τον κ. Σαμαρά και υποστήριξε ότι δεν υπήρξε καμία υποχώρηση.

Να «μαζέψει» όσους με τις δηλώσεις τους δημιουργούν αρνητικό επικοινωνιακό κλίμα για την ΝΔ επιχείρησε ο Γραμματέας Πολιτικού σχεδιασμού Μάξιμος Χαρακόπουλος , ο οποίος είπε στο ΡΑΔΙΟ 9: «Νομίζω ότι είναι μια συζήτηση παραπολιτικής. Τα κόμματα δεν είναι φιλολογικές λέσχες που ο καθένας διατυπώνει απόψεις επί παντός επιστητού.»

Στο ίδιο κλίμα ήταν και οι δηλώσεις του Γενικού Διευθυντή της Ν.Δ , Θανάσης Σκορδά, ο οποίος είπε στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 : «Ο Πρόεδρος του κόμματος θύμισε το αυτονόητο με αυτή του την παρέμβαση τα κόμματα είναι εθελοντικές ενώσεις πολιτών όταν όμως το επιλέγεις οφείλεις να σέβεσαι το ιδεολογικό πλαίσιο του κόμματος αν δεν το κάνει ο δρόμος είναι ανοικτός και τα σκυλιά δεμένα ο καθένας να κάνει τις επιλογές του.»
http://briefingnews.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα