Ευρωπαϊκή Δύναμη Στρατοχωροφυλακής - European Gendarmerie Force ! Αρωγός Στην Δημιουργία Ενός Μικρού Ευέλικτου Ελληνικού Στρατού !

Οι εποχές έχουν αλλάξει και μαζί τους δεν θα μπορούσε η τέχνη του πολέμου να μείνει αμετάβλητη . Ως εκ τούτου , δεν υπάρχει απολύτως κανένας λόγος να συντηρούνται στρατοί εθνικοί , μεγάλης κλίμακας με όλα τα γνωστά προβλήματα που επιφέρει η λειτουργία τους όπως το υψηλό κόστος τροφοδοσίας , εξοπλισμού , κίνησης και κατανάλωσης καυσίμων , ενώ παράλληλα και μιλώντας για την Ελλάδα , σε περιόδους κρίσεως , φαίνεται με το....
πιο προφανή τρόπο η αδυναμία χειρισμού καταστάσεων μιας και οι κομματικοί διορισμοί της δεξιάς αλλά
και η δογματική αντίληψη των στελεχών , κατάλοιπο της χούντας , πάντα δυσκολεύουν τα πράγματα.

Δεν χρειάζονται υπενθύμιση , θλιβερές καταστάσεις που έθεσαν την ακεραιότητα της πατρίδος σε κίνδυνο απο λάθος χειρισμούς , αποτέλεσμα της ελλιπούς εκπαιδεύσεως και των αναχρονιστικών τακτικών .

Ευτυχώς , η νέα σύγχρονη αντίληψη στο στρατιωτικό δόγμα διεξαγωγής των πολεμικών επιχειρήσεων, ήρθε να αναπληρώσει το κενό .


Έχω αναπτύξει πλήρως τις απόψεις μου σχετικά με την ανάπτυξη Ευρωπαϊκών Δυνάμεων Ασφαλείας σε όλη την ελληνική επικράτεια , κίνηση που θα διατρανώσει την στρατηγική άμυνα , θα δώσει μηνύματα στην γλώσσα της διπλωματίας «εκεί που πρέπει» και φυσικά θα απαλλάξει την Ελλάδα απο ένα μεγάλο οικονομικό βάρος , αυτό των αμυντικών δαπανών και του κόστους συντήρησης μονάδων σε όλη την επικράτεια , προκειμένου οι τοπικοί βουλευτές να ρίχνουν έμεσα χρήμα προερχόμενο απο στρατεύσιμους στις τοπικές κοινωνίες .

Αρωγός στην προσπάθεια αμυντικής θωράκισης της πατρίδος μας αποτελεί η Ευρωπαϊκή Ένωση και οι λοιποί εταίροι μας όπου μέσω της συν-διοίκησης αλλά και συν-εκμετάλλευσης των πλουτοπαραγωγικών πηγών μας αλλά και της δημόσιας περιουσίας , αυτομάτως έχουν «χριστεί» στρατιωτικοί σύμμαχοι .

Ήδη πλωτά και εναέρια μέσα της Frontex μαζί με τα ελληνικά πληρώματα , κάνουν αισθητή την παρουσία τους στο χώρο του Αιγαίου και των θαλασσίων οικοπέδων «ειδικού ενδιαφέροντος» .
Ένας ακόμα Ευρωπαϊκός Σχηματισμός μπορεί να βοηθήσει σημαντικά την Ελλάδα να συρρικνώσει τον Στρατό της ακόμα και σε επίπεδο Ταξιαρχίας , με την χρήση της τεχνολογίας , σύγχρονων όπλων και τακτικών , και Ευρωπαϊων στελεχών .

Ο λόγος για την Ευρωπαϊκή Δύναμη Στρατοχωροφυλακής - European Gendarmerie Force η κατά συντομία Euro.Gend Force

Η σύστασή της , πρόκειται για μια πρωτοβουλία των εταίρων μας και συγκεκριμένα της Γαλλίας , της Ιταλίας , της Ισπανίας , της Πορτογαλίας και της Ολλανδίας , ενώ το 2008 ο σχηματισμός υποδέχτηκε στις τάξεις του και στελέχη των Ρουμανικών Ενόπλων Δυνάμεων.

Ο σχηματισμός αυτός της European Gendarmerie Force αποτελεί ένα πραγματικά χρήσιμο εργαλείο στα χέρια επιτελών των Βρυξελών προκειμένου να διαχειριστούν κρίσεις κάθε είδους , απο τρομοκρατικές επιθέσεις έως επιχειρήσεις αποκατάστασης ομαλότητας σε κάθε σημείο της Ευρώπης αλλά και του πλανήτη , δρώντας πάντα συνδρομητικά και με το ΝΑΤΟ.


Ευνόητο είν
Keywords
Τυχαία Θέματα