Ευάγγελε Βενιζέλο, η συγνώμη που ζητάς είναι κίβδηλη!


Τι θα πει μεγάλη και μικρή συγνώμη, Ευάγγελε; "Συγνώμη" με κεφαλαία εννοείς; Ποια συγνώμη που περιορίζεται στα.....
λόγια θεωρείται μεγάλη; Υπάρχει συγνωμόμετρο για να μετρηθεί η λέξη, βερμπαλιστή Βαγγέλη;

Η ειλικρινής συγνώμη συνοδεύεται από πράξεις μετανοίας, κύριε Βενιζέλο, τέτοιες που εσύ και οι αμετανόητοι συνένοχοί σου δεν έχετε επιδείξει, και, το χειρότερο, ούτε καν φαντάζεστε ποιες θα μπορούσαν να είναι...

Πρώτα-πρώτα, η αληθινή συγνώμη προϋποθέτει συντριβή και ταπείνωση, πράγμα
που δεν επιτρέπει στο θύτη να κοιτάξει στα μάτια το θύμα του. Απεναντίας, ο θύτης πέφτει στα πόδια γονατιστός, με το κεφάλι κάτω, και κλαίει με λυγμούς για το κακό που προξένησε.

Κατόπιν, σπεύδει να κάνει ό,τι μπορεί για να επανορθώσει, στο βαθμό που αυτό είναι δυνατό, το κακό που προκάλεσε στο θύμα του. Βέβαια, όταν πρόκειται για τραγικά θύματα που αυτοκτόνησαν από την απόγνωση που τους προκάλεσε η βάρβαρη πολιτική σας, η επανόρθωση είναι αδύνατη…

Στην περίπτωσή σας, Ευάγγελε, ΜΕΓΑΛΗ συγνώμη θα σήμαινε να παραχωρήσετε ό,τι έχετε και δεν έχετε, δηλαδή κινητή και ακίνητη περιουσία, στο λαό, μπας και τον καταφέρετε να σας συγχωρήσει για το κακό που του κάνατε. Ωστόσο, σε καμία περίπτωση ο αληθινά μετανιωμένος θύτης δεν θα μπορούσε να κοιτάξει στα μάτια το θύμα του, όπως εσύ με θράσος προτρέπεις. Για να μπορώ να κοιτάξω κάποιον στα μάτια πρέπει να είμαι καθαρός και αθώος απέναντί του. Εσύ όμως ομολογείς ότι δεν είστε αθώοι του αίματος του λαού.

Είναι τραγικό που θριαμβολογείτε πάνω στα ερείπια που προκαλέσατε κι έχετε το θράσος να ξαναζητάτε την ψήφο μας, ώστε να έχετε την ευκαιρία να συνεχίσετε το ανηλεές μαστίγωμα στο κορμί μας και να ξεπουλήσετε τη χώρα μας.

Τώρα θα την αρχίσετε την προσπάθεια, Ευάγγελε; Και στο άκουσμα της καλής πρόθεσης, οι ανεγκέφαλοι από κάτω σας χειροκροτούν… Ω της παραφροσύνης και της υποκρισίας! Ήθελα να ’ξερα αν μεταξύ των χειροκροτητών ήταν και απλήρωτοι υπάλληλοι του ΠΑΣΟΚ… Διόλου απίθανο!

Βρε άχρηστοι, αφού δεν μπορείτε να νοικοκυρέψετε τα οικονομικά του κόμματός σας και είστε καταχρεωμένοι, πώς θέλετε να πιστέψουμε ότι θα νοικοκυρέψετε την Ελλάδα; Τι καλό μπορεί να περιμένει κανείς από αχαΐρευτους σαν κι εσάς;

Ώστε ξεκινάτε ανανεωμένοι, ε; Αλήθεια, πότε ανανεωθήκατε, σε τι ανανεωθήκατε κι εμείς δεν το πήραμε χαμπάρι, Ευάγγελε; Τι θαυματουργικά αναπτυξιακό, δηλαδή, θα σκαρφιστείτε το οποίο δεν είχατε σκεφτεί τα τελευταία δυόμισι χρόνια που παριστάνετε πως κυβερνάτε, βυθίζοντας το λαό στη φτώχεια και την απόγνωση; Ήδη ακούω τον ανατριχιαστικό ήχο από το ακόνισμα των μαχαιριών που ετοιμάζετε για τη νέα σφαγή του Ιουνίου, χασάπηδες!

Και για να θυμηθείτε για ποιο πράγμα πανηγυρίζετε, δείτε το επόμενο video:
http://seferou.blogspot.com
Keywords
Τυχαία Θέματα