Ετσι καταπολεμουν την φοροδιαφυγη δεκαετιες τωρα,γιατι να αλλαξουν?

Συνεληφθησαν υπαλληλοι του τερατομορφου τερατος που ονομαζεται ΣΔΟΕ να ζητουν φακελακι απο ιδιοκτητη βουλκανιζατερ,αυτους τους επιασαν αλλα τι συμβαινει επι δεκαετιες?

Αυτοι οι κυριοι εχουν πλουτισει σε υπερτατο βαθμο με την διαδικασια που ακολουθειται για τον ελεγχο και την....
επιβολη προστιμων στους φοροφυγαδες.
Ειναι γνωστο το κολπο αλλα επειδη συνεχεια μας πριζουν οτι θα καταπολεμησουν την φοροδιαφυγη ειναι σημαντικο να σταθουμε
και να δουμε πως λειτουργει αυτο το Σωμα Δωροδοκιας οικονομικων εγκληματιων.

Αν καποιος κανει μια καταγγελια για επιχειρηση που φοροδιαφευγει ειτε μεσω καταγγελιας επωνυμης με επιστολη ειτε με ανωνυμη καταγγελια αναλαμβανει εργο η εγκληματικη αυτη οργανωση των ελεγκτων του ΣΔΟΕ,απο εκει και περα οσο και να προσπαθησει ο καταγγελων να μαθει τι εχει γινει με την υποθεση αυτη εκεινοι δεν δινουν καμια πληροφορια λεγοντας οτι παραβαινει το πρoσωπικο απορρητο,ωραια δικαιολογια ε?

Ετσι εν λευκω μπαινουν στην επιχειρηση,κανουν τον ελεγχο και φυσικα δεν βρισκουν τιποτα,και ενταξει αυτους τους πιασανε,μπορειτε να φανταστειτε τι συνδιαλλαγη εχει προκυψει τοσες δεκαετιες?

Οταν λοιπον επανελθει ο καταγγελων και ζητησει στοιχεια εκεινοι ενοχλημενοι τον στελνουν απο το Αννα στον Καιαφα,αν το καταγγειλει αυτο στο υπουργειο οικονομικων και οχι οπου ναναι αλλα στο γραφειο του υπουργου τοτε σε ξαναστελνουν στο ΣΔΟΕ να σου πει γιατι δεν εχει κανει καλα την δουλεια του.
Πισω μπρος δηλαδη.

Η Λερναια υδρα σε ολο της το μεγαλειο,δεν θα επρεπε να ειχαν ζητησει απο ολους τους υπαλληλους εφοριων,πολεοδομιων κλπ το ποθεν εσχες των ιδιων και των συγγενων τους για να καταληξουν να καθαρισουν αυτη την βρωμια?

Οχι ομως δεν θα το κανουν,διοτι καταπολεμουν την φοροδιαφυγη με τον τροπο που τους ταιριαζει....με το να καταπολεμουν τον απλο λαο.

http://harrytsopanos.blogspot.com/Εδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα