VIDEO ΜΕ ΤΟ ΚΡΑΞΙΜΟ ΤΗΣ ΛΟΥΚΑΣ ΚΑΤΣΕΛΗ ΣΤΗ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ

Παραγωγός της παράστασης  η  νομαρχιακή επιτροπή ΠΑ.ΣΟΚ, ενώ τα καλέσματα ανέλαβε η ΤΟ  ΠΑ.ΣΟΚ Καισαριανής που προσκαλούσε σε εκδήλωση "διαλόγου" με θέμα την… "πολιτική συγκυρία" και ομιλήτρια την υπουργό των απολύσεων, Λ. Κατσέλη. Η φιλοδοξία τους για δημόσια εκδήλωση και όχι κλειστή συζήτηση στα κομματικά τους γραφεία οδήγησε τους τοπικούς κομματάρχες να αναρτήσουν διαδικτυακά και έντυπα ενημερώσεις/καλέσματα για την εκδήλωσή τους στο δημαρχείο Καισαριανής. Στο προσκλητήριο ανταποκρίθηκαν
ελάχιστοι, τα χυδαία απομεινάρια του club χειροκροτητών της σοσιαληστρικής κυβέρνησης, του μνημονίου, του ΔΝΤ, της ΕΕ και της ΕΚΤ.  Μαζί με αυτούς διάφοροι ντόπιοι αλλά και περιφερόμενοι κομματάρχες, παραγοντίσκοι και κρατικοδίαιτοι οπαδοί της σοσιαληστικής χούντας.
Εκεί όμως, βρέθηκαν αυθόρμητα και μερικές δεκάδες κατοίκων της Καισαριανής που αιφνιδιάστηκαν από την επίσκεψη της υπουργού των απολύσεων και της ανεργίας στη γειτονιά τους, την ώρα που κάθε οικογένεια έχει απολυμένους, ανέργους και επιβιώνει με μισθούς - συντάξεις πείνας και έσπευσαν να την «υποδεχτούν».

Διαβάστε περισσότερα »
Keywords
Τυχαία Θέματα