Ετοιμάζοντ​αι οι Η.Π.Α για τον πόλεμο με το ΙΡΑΝ

Οι Ηνωμένες Πολιτείες υποστηρίζουν την κατασκευή των εγκαταστάσεων στη Γεωργία στο κατώφλι μιας στρατιωτικής σύγκρουσης στο Ιράν, μέλος της της Γεωργίας δημόσιας συνέλευσης μετακίνησης αντίθεσης, Elizbar Javelidze έχει δηλώσει.

Σύμφωνα με τον ακαδημαϊκό, αυτός εξηγεί γιατί ο Πρόεδρος Mikhail Saakashvili περιπλανάται τη δημοκρατία που ανοίγει τα νέα νοσοκομεία στις περιοχές του.«Αυτά είναι 20 νοσοκομεία κρεβατιών…
Είναι ένα αμερικανικό πρόγραμμα. Ένας μεγάλος πόλεμος μεταξύ των ΗΠΑ
και του Ιράν αρχίζει στον περσικό Κόλπο. $5 δισεκατομμύρια διατέθηκαν για την κατασκευή αυτών των 20 στρατιωτικών νοσοκομείων κρεβατιών,» Javelidze που ειπώθηκε σε μια συνέντευξη με το της Γεωργίας έγγραφο Kviris Kronika (ειδήσεις της εβδομάδας), όπως αναφέρονται από Newsgeorgia τον ιστοχώρο.

Το μέλος αντίθεσης δήλωσε ότι η κατασκευή πληρώνεται κυρίως από την αμερικανική τσέπη.Επιπλέον, οι αερολιμένες κοφτά χτίζονται στη Γεωργία και υπάρχουν συζητήσεις της κατασκευής ενός λιμένα για τα υποβρύχια σκάφη σε Kulevi στην ανατολική ακτή Μαύρης Θάλασσας στη Γεωργία.

Το Javelidze θεωρεί ότι συνδέεται όλα με την επέκταση των αμερικανικών στρατιωτικών βάσεων στο της Γεωργίας χώμα. Το Lazika - ένα από τα μέγα-προγράμματα Saakashvili, μια νέα πόλη που θα χτιστεί από μια αρχή - θα είναι «μια αμερικανική στρατιωτική κωμόπολη».

Σύμφωνα με τον πολιτικό, «ένα μυστικό αεροδρόμιο» έχει δημιουργηθεί ήδη στην πόλη Marneuli, νότια Γεωργία.Το μέλος αντίθεσης αναρωτήθηκε ποιος θα προστάτευε τη Γεωργία σε περίπτωση που εάν το Ιράν βάζει φωτιά στα βλήματά του ενάντια στις αμερικανικές στρατιωτικές εγκαταστάσεις στο έδαφος του καυκάσιου κράτους.

Εν γένει, περίπου 30 νέα νοσοκομεία και τα ιατρικά κέντρα άνοιξαν στην πρώην σοβιετική δημοκρατία το Δεκέμβριο πέρυσι. Το σχέδιο είναι να χτίσει άνω του εκατό περισσότερο.

Όσον αφορά σε Lazika, ο της Γεωργίας Πρόεδρος ανήγγειλε τη φιλόδοξη ιδέα του να χτίσει μια δεύτερος-μεγαλύτερη πόλη στη Γεωργία, κέντρο δυτικών το οικονομικό και εμπορίου του, στο τέλος του 2011. Σύμφωνα με το σχέδιο - που χτυπήθηκε από τους αντιπάλους του και πολλούς αναλυτές - η όνειρο-πόλη Saakashvili θα γίνει κατ' οίκον τουλάχιστον στους μισό εκατομμύριο ανθρώπους μέσα σε μια δεκαετία

.πηγή: http://rt.com/politics/us-georgia-iran-war-441
Keywords
Τυχαία Θέματα