Επίθεση Μιχελάκη σε Πάγκαλο για την ίδρυση νέων φορέων στο δημόσιο

Συνέχεια στην κόντρα της με τον Θόδωρο Πάγκαλο δίνει η Νέα Δημοκρατία με αφορμή τις καταγγελίες της για την ίδρυση νέων φορέων στο δημόσιο και την απάντηση του αντιπροέδρου της κυβέρνησης.
Ο εκπρόσωπος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Γιάννης Μιχελάκης σε δήλωσή του επισημαίνει πως αν και ο κ. Πάγκαλος επιβεβαιώνει τις αποκαλύψεις του κόμματος και ....
ομολογεί τις πρακτικές ΠΑ.ΣΟ.Κ, δεν δίνει ουσιαστικές εξηγήσεις.

Ο κ. Μιχελάκης κατηγορεί τον κ.
Πάγκαλο για " πολιτικό θράσος" και πως αγνοεί τί κάνει ο πρώτος αντιπρόεδρος, ενώ του ασκεί έντονη κριτική καθώς, όπως τονίζει, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης δεν λέει πως γίνεται "από τη μια, να καταργούν οργανισμούς και να προετοιμάζουν απολύσεις και από την άλλη, να δημιουργούν νέους φορείς και να προχωρούν σε προσλήψεις". "Μπορεί, βέβαια, ο κ. Πάγκαλος να κομπάζει για το «μεγάλο»- όπως λέει- «έργο της κυβέρνησης», δηλώνει ο κ. Μιχελάκης, επισημαίνοντας πως "τα αποτελέσματα, όμως, τα ξέρουν καλά, γιατί τα υφίστανται καθημερινά όλοι οι Έλληνες, μέσα από τις αλλεπάλληλες περικοπές και φορολογικές επιδρομές, τα λουκέτα, την ανεργία και την ύφεση."

Τέλος όσον αφορά στο θέμα των διακοπών που αναφέρει στην απάντησή του στη ΝΔ ο κ. Πάγκαλος, ο κ. Μιχελάκης δηλώνει καυστικά πως " σίγουρα θα ήταν καλύτερα για τον τόπο, εάν ο ίδιος ο κ. Πάγκαλος βρισκόταν μόνιμα σε διακοπές. Είναι το μόνο που μπορεί να κάνει για να κερδίσει και ο ίδιος και ο τόπος».

http://www.newpost.grΕδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα