Επέτειος δολοφονίας Στάλιν από τους σιωνιστές

Του Θωμα Ακρωτηριανακη

Ακολουθουν προσωπικες μου αντιληψεις.

Στις 5 Μαρτη 2012 ειναι η 59η επετειος του θανατου,της δολοφονιας του Ιωσηφ Σταλιν,απο τον "Γεωργιανο" κρυπτοεβραιο Λαυρέντι Μπέρια,αρχηγο της Γκε-Πε-Ου (μετεπειτα Κα-Γκε-Μπε).Ο Μπέρια ηταν οργανο του διεθνους σιωνισμου,που ειχε αναλαβει,και το πετυχε,να βγαλει απο τη μεση το Ρωσο εθνικο
νεοαστο και αντισιωνιστη Σταλιν.
Ομως ο αλλος Ρωσος εθνικος νεοαστος και αντισιωνιστης Νικιτα Χρουστσωφ συνελαβε τον...
Μπέρια το Δεκεμβρη του 1953,οπότε και μετα απο συνοπτικη δικη τον καταδικασε σε θανατο και τον εκτελεσε.Οι Ρωσοι εθνικοι νεοαστοι ή τυπικοι αστοι και αντισιωνιστες Σταλιν-Χρουστσωφ-Μπρεζνιεφ-Αντροπωφ-Πουτιν κυβερνουσαν και θα κυβερνουν την καπιταλιστικη Ρωσια,ψευδοσοσιαλιστικη ή τυπικα καπιταλιστικη,και ειναι και φιλελληνες.
Σιωνιστες στη Ρωσια δεν χωρανε,μια φορά προσπαθησαν να επικρατησουν, το 1953,και απετυχαν.Και αυτο δεν αλλαζει πια ουτε με θερμοπυρηνικο πολεμο.

Υ.Γ. Ο Σταλιν υπηρχε μεσα σε συνθηκες κομμουνισμου και καταλοιπων κομμουνισμου,φαινοταν κομμουνιστης,αλλά δεν ηταν.Στο δε Β' Π.Π. εκανε οτι θα εκανε και ο Τσαρος.Ηταν δουρειος ιππος του ρωσικου αντιτσαρικου αστισμου, εθνικισμου μεσα σε αυτες τις συνθηκες.Κατι ξερουν οι της Ρωσικης Εκκλησιας που του κανουν ετησια μνημοσυνα,ενω δεν κανουν του Λενιν,και φυσικα ουτε του Τροτσκι.
Keywords
Αναζητήσεις
νεοαστος, σταλιν αντισιωνιστης
Τυχαία Θέματα