ΕΝΑΣ ΥΠΟΒΡΥΧΙΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΠΑΡΟΠΛΙΖΕΤΑΙ

made in koyrs@ros


Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψει κανείς την συναισθηματική φόρτιση που είχαμε όλοι εμείς οι άνθρωποι των υποβρυχίων , που παρευρεθήκαμε στον ναύσταθμο της σαλαμίνας και στη Βάση Υποβρυχίων , στον παροπλισμό του υποβρύχιου ΓΛΑΥΚΟΣ. ( To www.pitsounicity.gr
ήταν εκεί και σας μεταφέρει το κλίμα και φωτογραφίες από την.....
τελετή παροπλισμού)κάντε κλίκ περισσότερα για κείμενο και περισσότερες φωτογραφίες.


Μεγάλη συγκίνηση στή Βάση Υποβυχίων , βλέποντας και τα γεροντάκια παλαίμαχοι , πρώην πληρώματα του ΓΛΑΥΚΟΥ και άλλων υποβρυχίων που
αφιέρωσαν τα νιάτα τους και την ίδια τους την ζωή , ήρθαν να πούν και αυτοί ένα στερνό αντίο σε έναν μεγάλο αγωνιστή των ελληνικών θαλασσών.
Γιατί κακά τα ψέματα , όποιος κάνει εκεί ,άλλος λίγο άλλος πολύ , δένεται , γίνετε ένα με την βαριά υπερκατασκευή του υποβρυχίου όπως και να το κάνουμε είμαστε διαφορετικοί , οι άνθρωποι των Υποβρυχίων , έχουμε άλλη τρέλα !!! Ωραία τρέλα , είμαστε ερωτευμένοι με αυτά , τα αγαπάμε είναι κομμάτι της ζωής μας .
Το μονο που ευχόμαστε είναι να μας εισακούσει η κυβέρνηση και να γίνει ένα μουσείο ο ΓΛΑΥΚΟΣ γιατί το αξίζει πραγματικά , υπηρέτησε πιστά την πατρίδα και τις θάλασσες της 40 χρόνια !!!












www.pitsounicity.grΕδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα