Μήνυμα για να δοθεί στην κυρία Παπαρήγα που αφορά την εκτύπωση και διανομή άρθρων της δανειακής σύμβασης

Αγαπητή κυρία Παπαρήγα,
με αυτό το μέιλ θα ήθελα να σας μεταφέρω μερικές σκέψεις μου.
Παρόλο ότι διαμένω στην Γερμανία, παρακολουθώ όλες τις αξιόλογες ομιλίες, τις δικές σας καθώς και άλλων ομιλητών που ενδιαφέρονται για το καλό της Ελλάδος, από τα διάφορα άρθρα και βίντεο που βρίσκω στο διαδύκτιο. Έτσι ενημερώνομαι καθημερινά για τα.....
προβλήματα που έχουν προκύψει με την παράνομη και άκυρη υπογραφή της αναίσχυντης και κατάπτυστης σύμβασης, από τον κ. Παπακωνσταντίνου, που είναι το περίφημο μνημόνιο
και βασικά η δανειακή σύμβαση, που δένει χειροπόδαρα και αμετάκλητα την πατρίδα μας χωρίς την συμμετοχή και εν αγνοία όλης της κοινωνίας.
Επειδή όμως ο περισσότερος κόσμος δεν είναι ενημερωμένος για το περιεχόμενο αυτής της δανειακής σύμβασης, και ειδικά για το άρθρο 4 και το άρθρο 14 παράγραφος 5, και επειδή ακόμη δεν μπορεί να παρακολουθήσει όλες τις ομιλίες σας, καλό θα είναι στις ομιλίες σας να μοιράζετε εκτυπωμένα σε χαρτί αυτά τα δύο σημαντικά άρθρα μαζί με τυχόν παρατηρήσεις σας, ίσως και μαζί με σημαντικά κομμάτια της ομιλίας σας, ώστε ο κάθε ακροατής σας φεύγοντας να έχει στα χέρια του αυτά τα κείμενα, τα οποία θα μπορεί να τα συζητήσει με τους συγγενείς και φίλους του. Θα μπορεί ακόμη ο κάθε ακροατής να βγάλει αντίγραφα και να τα μοιράσει και σε άλλους ενδιαφερόμενους και με αυτόν τον τρόπο να ενημερώνονται και άλλα άτομα που για οποιοδήποτε λόγο δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν στις ομιλίες σας ώστε να παροτρύνει τον κόσμο να παρευρίσκεται συχνά και να διαδηλώνει στις πλατείες. Διότι τώρα είναι η μοναδική ευκαιρία στις συγκεντρώσεις να ενημερωθεί και να διαμαρτυρηθεί συνολικά όλος ο κόσμος ώστε να σταματήσει αυτό το ατελείωτο κατρακύλισμα της πατρίδας μας και να παραιτηθεί σύσσωμη η Βουλή και μαζί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.
Είναι προτιμότερο να πτωχεύσει η Ελλάδα τώρα παρά μετά από 3 ή τέσσερα χρόνια, γιατί τότε θα έχει χάσει πλέον όλα τα κυριαρχικά της δικαιώματα, όλη την κρατική και ιδιωτική της περιουσία και τότε θα είναι πολύ αργά για να αντιδράσει!
Με φιλικούς χαιρετισμούς
Γιώργος ΛυκάκηςΕδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα