ΕΝΑΣ ΑΠΕΡΑΝΤΟΣ ΣΚΟΥΠΙΔΟΤΟΠΟΣ ΚΑΙ Ο ΤΡΑΓΟΣ ΠΟΤΑΜΟΣ

απο : koyrs@ros
Δυστυχώς ούτε ο Τράγος ποταμός έχει την καλύτερη μεταχείριση από τους ανθρώπους , βλέπετε βάζουμε οι ίδιοι τα χέρια μας και βγάζουμε τα μάτια μας .

Δεν φτάνει το τυροκομείο που είναι στην Παναγίτσα και ρίχνει όλα τα απόβλητα μέσα στο ποτάμι , που έχει μολύνει και τον υδροφόρο ορίζοντα ο κύριος αυτός , έχουμε και τους....
υπόλοιπους ασυνείδητους και ανεγκέφαλους που ότι σκουπίδια και μπάζα έχουν πάνε και τα πετάνε στο ποτάμι , μέσα και στις όχθες του...


Αποτέλεσμα έχουν όλα αυτά , να μολύνουν το ποτάμι και στα σημεία , που μπορεί να πάει κάποιος
να κάτσει τώρα που είναι και καλοκαίρι , να δροσιστεί και να θαυμάσει το τοπίο , βρίσκετε αντιμέτωπος με σορούς σκουπιδιών και ειδικά το σημείο που είναι η γέφυρα στο Δερβένι κοντά στα Καλύβια Παγκρατίου γίνετε χαμός απο σκουπίδια .

Βέβαια ευθύνες έχει και ο Δήμος Καλαβρύτων που δεν έχει βάλει ούτε μια ταμπέλα και δεν έχει καθαρίσει καθόλου το μέρος , ώστε να είναι κάπως αποτρεπτικό το να ρίχνουν μπάζα και σκουπίδια .

Θα μου πείτε εδώ δεν τους νοιάζει ο Λάδωνας και τα απομακρυσμένα χωριά όπως είναι και το Παγκράτι και τα έχουν αφήσει στην τύχη τους , θα τους νοιάξει ο Τράγος ;

Απλά εμείς τα γράφουμε και τα αναδεικνύουμε τα προβλήματα μήπως και δεν τα γνωρίζουν οι αρμόδιοι...να τα δούν και να κάνουν κάτι .

Ελπίζουμε ο υπεύθυνος Αντιδήμαρχος της περιοχής να μεριμνήσει για αυτό , γιατί δεν στοιχίζει τίποτα μόνο καλή θέληση να υπάρχει και όλα γίνονται . Τουλάχιστον να περισώσουμε κάτι πριν είναι πολύ αργά , γιατί είναι κρίμα να αφήνουμε να καταστρέφεται έτσι συνειδητά , ένα τόσο όμορφο ποτάμι όπως είναι ο Τράγος.





www.pitsounicity.grΕδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα