Ένα νέο προεκλογικό σώου παίχτηκε στο Προεδρικό Μέγαρο

Ο «συνωστισμός» των κομμάτων του εκλογικού φετιχισμού στο Προεδρικό Μέγαρο απεικόνισε, με εκτυφλωτική καθαρότητα, το θέατρο της λιπαρής και αυθάδους εκλογικής τους σχιζοφρένειας. Μια προσχεδιασμένη προεκλογική παράσταση έδωσαν οι αρχηγοί των κομμάτων, παράσταση αχαλίνωτης διπροσωπίας, χυδαίας κακογουστιάς και φρενοβλαβούς ψηφοθηρίας…
Πράγματι το Προεδρικό Μέγαρο έμοιαζε με.....
«λέσχη» χαρτοπαιχτών. Κάθε χαρτοπαίχτης (αρχηγός) έριχνε και τις «μπλόφες» του: Τις προεκλογικές
του «ατάκες» και πυροτεχνήματα…

Η τελευταία συνάντηση των αρχηγών με τον Πρόεδρο έγινε μόνο και μόνο για εκλογική χαρτοπαιξία, για να συνεχίσει ο εμπαιγμός του ελληνικού λαού με την αναθέρμανση του ψεύδους, της εκλογικής κοροϊδίας και της αφόρητης προεκλογικής δημαγωγίας…

Αλλά και κάτι άλλο ακόμα: Να θεμελιωθεί για άλλη μια φορά ακόμα η μεγάλη ΑΠΑΤΗ του εκλογικού φετιχισμού, ή αλλιώς του εκλογικού κρετινισμού.

Πάνω σ’ αυτό υπήρξε «συναίνεση», βροντερή ΟΜΟΦΩΝΙΑ…

ΟΛΟΙ της «πράσινης τσόχας» διακήρυτταν κατηγορηματικά και φανατικά τούτη τη μεγάλη ΑΠΑΤΗ: Ότι με τις εκλογές μπορεί να δοθούν καταλυτικές λύσεις στα μεγάλα προβλήματα μιας κοινωνίας και μάλιστα μιας κοινωνίας που είναι ολοκληρωτικά εξαρτημένη και υποταγμένη στις ιμπεριαλιστικές δομές της Νέας Τάξης: ΕΕ, ΟΝΕ, ευρώ (αυτές τις δομές ΚΑΝΕΝΑ από αυτά τα κόμματα της εκλογικής αλλοτρίωσης ΟΧΙ μόνο δεν αμφισβητεί στο ελάχιστο, αλλά αντίθετα τις υπερασπίζεται με πάθος…).

Το καινούργιο, λοιπόν, προεκλογικό και λίαν ψυχωτικό προεκλογικό θέατρο που άρχισε σε αυτή την τελευταία συνάντηση των κομματικών αρχηγών με τον Πρόεδρο είχε, σαν γρανιτένιο βάθρο, την πάση θυσία διατήρηση της Ελλάδας στην ΕΕ και την ευρωζώνη.

Αυτό το «γρανιτένιο βάθρο» παρείχε τη δυνατότητα στα δύο κόμματα της παπαδήμιας κυβέρνησης να προσαρμοστούν, σαν τους χαμαιλέοντες, στα δεδομένα των εκλογικών αποτελεσμάτων και να ελιχτούν με συντεταγμένη δολιότητα και ελεγχόμενη υποκρισία, πάνω στον κεντρικό άξονα: ΕΝΤΟΣ της ΕΕ και του ευρώ και να επαναδιαπραγματευθούμε τα μνημόνια και τις επαχθείς συμβάσεις!!!

Οι έμπειροι χαρτοπαίχτες (Σαμαράς και Βενιζέλος) με ατού το τέχνασμα της «επαναδιαπραγμάτευσης», ακύρωσαν τα ατού των νέων, μικρομέγαλων χαρτοπαιχτών: Του Τσίπρα (μικρομέγαλος τσαρλατάνος) και του Καμμένου (μικρομέγαλος, αλλά και ηλίθιος πολιτικός τυχοδιώκτης).

Ο μικρομέγαλος Τσίπρας επιχείρησε να καλύψει την αυτογελοιοποίηση τη δική του και του ΣΥΡΙΖΑ, με τα ίδια εκλογικά πυροτεχνήματα των ανεύθυνων και ανέξοδων καταναλωτικών λόγων.

Ο Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ γενικά αυτογελοιοποιήθηκαν διότι από τη μια στήριζαν με πάθος το λάκκο των λεόντων και τους μηχανισμούς της ευρω-χούντας και από την άλλη, σαν κόμμα τσαρλατάνων και δημαγωγών υπόσχονταν προεκλογικά ακύρωση των Μνημονίων κ.λπ ΕΝΤΟΣ της ΕΕ, και μετεκλογικά άρχισαν τα αμήχανα και αντιφατικά ψελλίσματα: Τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ λέγανε τα πιο απίθανα και αντιφατικά πράγματα με πομπώδη αλαζονεία (τα έχουμε αναλύ
Keywords
Τυχαία Θέματα