Ελένη Ράντου: "Έχω βιώσει την κατάθλιψη και ακόμα την παλεύω

«Έχω βιώσει την κατάθλιψη και ακόμα την παλεύω», εξομολογείται η Ελένη Ράντου σε συνέντευξή της στο περιοδικό Εγώ Weekly ξεκαθαρίζοντας ότι η ασθένεια αυτή δεν είναι… γρίπη για να περάσει.

«Η κατάθλιψη δεν σε επισκέπτεται όταν η αιτία είναι προφανής. Αφήνει όμως ωριμότητα, σε κάνει να σκέφτεσαι πολύ και να γράφεις εξαιρετικά! Μια μεγάλη αγωνία, μάλιστα είναι όταν προσπαθεί κανείς να τη...........
συντηρήσει γιατί μέσα από αυτή παίρνει πράγματα. Εμείς οι καλλιτέχνες, καμιά φορά, δημιουργούμε μόνοι μας τη φυλακή μας», λέει.
Η Ελένη Ράντου
δηλώνει επίσης εξαρτημένη από το τσιγάρο και τους… ανθρώπους:

«Χωρίς επικοινωνία μπορεί να τρελαθώ. Είμαι βαθιά μοναχική, αλλά δεν μπορώ τη μοναξιά. Θέλω να γίνεται φασαρία γύρω μου, ακόμα κι αν εγώ δεν συμμετέχω σ’ αυτή», τονίζει.
Όσο για τα χρήματα; Δεν έχει και πολύ καλή σχέση μαζί τους.

«Πέρασαν πολλά λεφτά από μπροστά μου, αλλά ποτέ δεν έσκυψα να τα μαζέψω. Το θεωρώ και γούρι να μην το κυνηγάω. Νομίζω ότι ο Θεός με αγαπάει και όταν έχω ανάγκη, πάντα μου τα στέλνει», λέει η ηθοποιός.

Μάλιστα ξεκαθαρίζει ότι παρά τα όσα κατά καιρούς έχουν γραφτεί, ποτέ δεν έχουν σκεφτεί με τον σύζυγό της Βασίλη Παπακωνσταντίνου να χωρίσουν και αποκαλύπτει ότι το μοναδικό που δε θα του συγχωρούσε θα ήταν να την εγκαταλείψει.

Όσο για την οικονομική κρίση, τονίζει ότι τη βιώνουν όλοι και τη χαρακτηρίζει… «παγίδα».

«Η κρίση είναι μια μεγάλη παγίδα και μια ευκολία. Δεν είναι ανάγκη λόγω κρίσης να ξεβρακωθούμε και να κάνουμε τα πάντα. Τώρα θα φανεί ποιοί έχουν αντιστάσεις. Αν έχεις δρομολογήσει τη ζωή σου με έναν τρόπο όχι εύκολο και στην κρίση πάλι όχι εύκολο θα σου ζητηθεί. Για να σου ζητηθεί το εύκολο πάει να πει ότι προ κρίσης το εύκολο επιζητούσες», λέει.
Πηγή: controltv.net
Keywords
Τυχαία Θέματα