Ελένη Δοντά-Μπαλή: Κόντρα σε όσους το έβαλαν στα πόδια

Αγαπητοί φίλοι και φίλες,
Λέγομαι Ελένη Δοντά – Μπαλή είμαι σύζυγος του αρχιτέκτονα Παναγιώτη Μπαλή, μητέρα δύο κοριτσιών και εν ενεργεία αρχιτέκτων – μηχανικός. Ζω και εργάζομαι στη Νέα Ερυθραία.

Μέχρι τώρα, ως ενεργός πολίτης, ήμουν παρούσα σε όλες τις εκλογικές αναμετρήσεις τόσο στο επίπεδο της τοπικής αυτοδιοίκησης όσο και σε ....
εθνική αναμέτρηση. Βοηθούσα όλους τους υποψήφιους, οργάνωνα συγκεντρώσεις για την παρουσίασή τους. Το σπίτι μου ήταν πάντα ανοιχτό και φιλόξενο. Ήμουν βλέπετε γραμματέας στην Τοπική
Οργάνωση του ΠΑΣΟΚ στην Νέα Ερυθραία.

Είμαι μάχιμη στα θέματα της καθημερινής ζωής. Είμαι ελεύθερος επαγγελματίας, έχω γνώση της πραγματικής οικονομίας και της παραγωγικής διαδικασίας. Θεωρώ ότι κάθε πολιτικός οφείλει να προέρχεται από το χώρο της εργασίας και ιδιαιτέρως της εργασίας στον ιδιωτικό τομέα.

Τη Μεγάλη Πέμπτη το βράδυ δέχτηκα ένα τηλεφώνημα-πρόταση για τη συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο της Β’ Αθήνας με το ΠΑΣΟΚ. Είναι γεγονός ότι από την αρχή ξεκαθάρισα ότι είναι μία πολύ τιμητική πρόταση για εμένα.

Παρασκευή πρωί. Ημέρα της Σταύρωσης. Έπρεπε να πω το μεγάλο ναι ή το όχι. Περίεργη ζωή. Μία απόφαση αρκεί να αλλάξει όλη σου τη ζωή.

Αλλά τώρα; Στο πάρα πέντε; Στα δύσκολα;

Η απαξίωση των πολιτικών μας τα τελευταία χρόνια, οι επιθέσεις, τα γιαουρτώματα, οι «δήθεν» σατυρικές εκπομπές μα πάνω απ ‘ όλα ο θυμός των ανθρώπων, η οργή τους, η οικονομική αβεβαιότητα, τα σκάνδαλα, η ανεργία στους νέους, οι αναγκαστικές περικοπές και το αβέβαιο μέλλον: Δεν μπορώ να γυρίσω την πλάτη μου σε όλα αυτά. Κατεβαίνω υποψήφια με το ΠΑΣΟΚ στη Β’ Αθήνας. Κόντρα σε όλους όσους το έβαλαν στα πόδια, με γνώμονα τη Δημοκρατία και το καλό της πατρίδας.

Θα βάλω τα δυνατά μου για να αλλάξω όλα αυτά που με ενοχλούν και σας ενοχλούν. Δεν θα είναι εύκολο αλλά είναι δικαίωμα και υποχρέωσή μου να θέλω ένα καλύτερο αύριο.
Θέλω αποφασιστικές μεταρρυθμίσεις.

Θέλω εξυγίανση του Δημοσίου μέσω ενός αξιοκρατικού συστήματος.

Θέλω ανάκαμψη της οικονομίας.

Θέλω μείωση της ανεργίας.

Θέλω αξιοπρεπείς μισθούς και συντάξεις.

Θέλω να ελπίζω ξανά σε εμάς τους Έλληνες…

Είναι δικαίωμα και υποχρέωσή μου (μας) να κρατήσουμε τους νέους στον τόπο μας.

Είναι δικαίωμα και υποχρέωσή μου (μας) να παλέψουμε για τη δωρεάν παιδεία και υγεία.

Είναι δικαίωμα και υποχρέωσή μου (μας) να εργαστούμε για την καταπολέμηση της εγκληματικότητας.

Είναι δικαίωμα και υποχρέωσή μου (μας) να περάσουμε από τις υποσχέσεις στα έργα.

Ελληνίδες. Έλληνες,

Στις 6 Μαΐου, η χώρα μας βρίσκεται σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι. Οι εκλογές αυτές δεν είναι θέμα διαμαρτυρίας ή δημοσκόπησης. Είναι η εποχή για θετικές πολιτικές με σκοπό την περαίωση ενός σχεδίου εθνικής ανασυγκρότησης.

Έχουμε όλοι χρέος να δώσουμε ισχυρή, λαϊκή εντολή στο ΠΑΣΟΚ.

Όσο για εμένα, δεν έχω να κερδίσω κάτι από την κά
Keywords
Αναζητήσεις
δοντα ελενη, eleni donta-bali
Τυχαία Θέματα