Ο Σαμαράς στο… σπίτι του Μητσοτάκη

Η Κρήτη… ήταν το πράσινο νησί. Αυτό τουλάχιστον απέδειξε η πρόσφατη κεντρική ανοιχτή προεκλογική συγκέντρωση του Ευάγγελου Βενιζέλου, την οποία το επιτελείο του νέου Προέδρου του ΠΑΣΟΚ θα ήθελε να ξεχάσει.

Ειδικότερα τα Χανιά, έχουν την πρόσθετη σημειολογία ότι αποτελούν τον πολιτικά γενέθλιο τόπο καταγωγής του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη. Γι’ αυτούς τους δυο λόγους,
η....
σημερινή επίσκεψη του Αντώνη Σαμαρά «εκτός έδρας», έχει πρόσθετη σημασία. Και σημειολογία.

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας βρέθηκε το μεσημέρι σε σύσκεψη εκπροσώπων των παραγωγικών φορέων και του τουρισμού στο επιμελητήριο της πόλης, επισημαίνοντας ότι είναι ανάγκη να ακούγεται περισσότερο η φωνή της περιφέρειας.

«Θέλω να ζητήσω από τους πολίτες της Κρήτης, σε αυτή τη δύσκολη ώρα που η Ελλάδα πρέπει να προχωρήσει και να αλλάξει σελίδα, να είναι έτοιμοι να δώσουν μαζί τον αγώνα τον αναγκαίο, πέρα και πάνω από κόμματα. Να έχουμε τη δυνατότητα να αποκτήσουμε μια κυβέρνηση ισχυρή, με ισχυρή λαϊκή εντολή, προκειμένου να πάνε ορισμένα πράγματα μπροστά. Διαφορετικά, θα μείνουμε σε μια ακυβερνησία που θα πληγώνει όλο τον τόπο», ήταν τα λόγια του Αντώνη Σαμαρά.

http://www.statesmen.gr/
Keywords
Τυχαία Θέματα