"Εκθέτει" η ΝΔ τους ΑΝΕΛ, τον ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΚΕ

Να αναδείξει τους κινδύνους που κρύβουν οι προτάσεις των Ανεξάρτητων Ελλήνων, του ΣΥΡΙΖΑ αλλα και του ΚΚΕ για την επόμενη μέρα των εκλογών και την ευρωπαϊκή πορεία της χώρας, επειχειρεί η Νέα Δημοκρατία,
λίγα 24ωρα πριν στηθούν οι κάλπες της 6ης Μαϊου.

Έτσι , εστιάζει την προσοχή των ψηφοφόρων σε ορισμένα από τα όσα λένε οι εκπρόσωποι αλλα και οι.....
πρόεδροι των συγκεκριμένων κομμάτων , τα οποία η ΝΔ θεωρεί επικίνδυνα για το μέλλον της Ελλάδας και διαπιστώνει ότι λόγω του βομβαρδισμού των δηλώσεων , των συνεντεύξεων και των προεκλογικών δραστηριοτήτων, πέφτουν στα "μαλακά" και περνούν απαρατήρητα από τους πολίτες.
Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Καμμένος, λίγα 24ωρα πριν τις εκλογές, αποκαλύπτει ότι το κόμμα του δεν έχει πρόγραμμα για την παιδεία, αφού όπως υποστηρίζει αυτό «είναι μία πολυτέλεια αυτή τη στιγμή»!

Ο κ. Μαρκόπουλος ομολογεί ότι το κόμμα του μπορεί να συνεργαστεί ακόμα και με το ΚΚΕ. Δηλαδή, με το κόμμα που θέλει τη χώρα εκτός της Ευρώπης και μπαίνει εμπόδιο σε κάθε μεταρρυθμιστική αλλαγή.

Ο κ. Παφίλης, καλεί το λαό να αγνοήσει την απόφαση του… λαού (!) και να μην δεχθεί το αποτέλεσμα των εκλογών καλώντας τον κόσμο «πριν καν ορκιστεί η καινούρια Κυβέρνηση να βγει στο δρόμο…».

Ο κ. Τσίπρας, προαναγγέλλει παραβίαση του Συντάγματος λέγοντας ότι: «τη διερευνητική εντολή δεν θα την επιστρέψω στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας…»

Ο κ. Θεωνάς, επίσης από το ΣΥΡΙΖΑ, ξεκαθαρίζει ότι τους είναι αδιάφορο αν η χώρα φύγει από το ευρώ λέγοντας ότι: «καμία θυσία για το ευρώ…».

Η κ.α. Σπανού, επίσης από το ΣΥΡΙΖΑ, τονίζει ότι δεν θα μείνουμε στο ευρώ με όποιο κόστος.

Ακολουθούν τα ακριβή αποσπάσματα των δηλώσεων:

ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Η ΠΑΙΔΕΙΑ

Π. ΚΑΜΜΕΝΟΣ( ENIKOS.GR-30-04-2012)

«Να σας πω εξειδικευμένα θέματα σε δυο μήνες κόμμα όταν έχουμε την πατρίδα μας που παραδίδεται δεν θα το κάνω, γιατί δεν είμαι έτοιμος να το κάνω. Σας το λέω ξεκάθαρα… Είναι μία πολυτέλεια αυτή τη στιγμή να απαντήσω για έναν πρόγραμμα, για την παιδεία όταν παραδίδεται η χώρα…Δεν έχει βγει το πρόγραμμα της παιδείας γιατί δεν έχει βγει σε διαβούλευση ακόμα. Δεν είμαι ειδικός να σας το πω αυτή τη στιγμή. Σας λέω όμως ότι το πρόγραμμα για την παιδεία, το πρόγραμμα για ειδικούς τομείς που αναφέρονται στον τουρισμό θα βγει τις επόμενες ημέρες. Στην υγεία χρειάζεται να συγκεκριμενοποιηθεί. …. Τα παιδιά μου πάνε σε ιδιωτικό σχολείο. Γιατί έχω τη δυνατότητα να πάνε».

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑΜΠΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΚΚΕ

Κ. ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ (REAL FM- 28-04-2012)

«Κάποτε το 1989 – 90 σε μία φάση δύσκολης διακυβέρνησης του τόπου, ο κ. Μητσοτάκης κυβέρνησε για ένα τέρμινο με τον κ. Φλωράκη. Γιατί τότε το χειροκροτήσαμε και τώρα δημιουργούμε φοβικά σύνδρομα στους πολίτες; Τίποτε δεν είναι ταμπού στην πολιτική».

ΠΡΙΝ ΟΡΚΙΣΤΕΙ Η ΝΕΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ

Θ. ΠΑΦΙΛΗΣ ΚΚΕ (ΝΕΤWEEK 30-04-2012)

«Σημασία έχει πριν καν ορκιστεί η καιν
Keywords
Τυχαία Θέματα