Εχουμε κυβέρνηση Παπαδήμου ή Παπανδρέου;

Ένα πελώριο ερώτημα κυριαρχεί σε όλους τους Ελληνες, όπως μας λένε: Εχουμε κυβέρνηση Παπαδήμου ή Παπανδρέου;
Και τούτο διότι όλοι οι υπουργοί, τονίζουν, που κατά 80 % ανήκουν στο ΠαΣοΚ, ο ένας μετά τον άλλο, προσέρχονται στον, ακόμη, πρόεδρο του κόμματος για να συζητήσουν, ποιος ξέρει τι; Μήπως για να πάρουν εντολές; Και ερωτάται από πού
θα....
πάρουν εντολές; Από τον κ. Παπανδρέου ή από τον κ Παπαδήμο; Βέβαια και ο κ. Παπαδήμος, αφού υπήρξε άμισθος σύμβουλος του κ. Παπανδρέου, στο ΠαΣοΚ πρέπει να ανήκει. Δηλαδή έχουμε κυβέρνηση ΠαΣοΚ με πρωθυπουργό Παπαδήμο! Οσο για τους υπουργούς που προέρχονται από τη ΝΔ και τον ΛΑΟΣ, δεν βρίσκονται επικεφαλής υπουργείων που έχουν σχέση με την ανόρθωση της χώρας, με την άμβλυνση των προβλημάτων της κοινωνίας. Σ αυτά βρίσκονται οι ίδιοι που μέχρι την αλλαγή φέρονταν ως αποτυχημένοι και ανάλγητοι. Γι αυτό και συνεχίζεται η ίδια κατάσταση και αναμένεται χειρότερη, καταλήγουν.
Ένα άλλο ερωτηματικό είναι η άποψη πολλών υπουργών και στελεχών του ΠαΣοΚ, ότι ο κ. Παπανδρέου «έδωσε τα πάντα για το καλό της χώρας, και ότι αποτελεί εθνικό κεφάλαιο»!
Μήπως μπορούν να μας πληροφορήσουν ποιο είναι αυτό το καλό; Γιατί είμαστε μειωμένης αντίληψης και όρασης, υπογραμμίζουν!

http://www.koutouzis.gr/
Keywords
Τυχαία Θέματα