Εχει κάποια συμφέροντα ο πρόεδρος του Δικηγορικο​ύ Συλόγου Αθηνών;;

""Σε διήμερη πανελλαδική αποχή από τα καθήκοντά τους κατεβαίνουν οι δικηγόροι, στις 23 και 24 Γενάρη, ημέρα ψήφισης του πολυνομοσχεδίου του υπουργείου Οικονομικών, με απόφαση της Συντονιστικής Επιτροπής των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων της χώρας. Ωστόσο, η απόφαση αυτή θα ισχύσει εφόσον επικυρωθεί από τους κατά τόπους δικηγορικούς συλλόγους της χώρας. Πάντως, ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθήνας (ΔΣΑ) Γ. Αδαμόπουλος τεχνηέντως δεν έχει ακόμη συγκαλέσει το ΔΣ, παρά..........
τις προσπάθειες παρατάξεων και συμβούλων,
με αποτέλεσμα οι δικηγόροι της Αθήνας να μη γνωρίζουν τι θα πράξουν σχετικά στην απεργία. Υπενθυμίζεται ότι οι δικηγόροι αντιδρούν στη σύσταση των δικηγορικών εταιρειών"".

Εχει κάποια συμφέροντα ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλόγου Αθηνών; και όπως λέει το ρεπορτάζ: ""τεχνηέντως δεν έχει ακόμη συγκαλέσει το ΔΣ, παρά τις προσπάθειες παρατάξεων και συμβούλων, με αποτέλεσμα οι δικηγόροι της Αθήνας να μη γνωρίζουν τι θα πράξουν σχετικά στην απεργία"" Μήπως έχει σχέση με την μεγάλη κουτάλα και τα κέρδη εταιρειών;; Μήπως;;;; Θα φανεί!!!!!!
Ακης Καράς
http://www2.rizospastis.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα