ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ....!!!!

Σχόλια απο τον thoureio:

Στην παρακάτω επιστολή γινεται απόλυτα κατανοητός ο λόγος που το σύστημα θα κάνει κυβέρνηση με κάθε τρόπο.
Σε δυο μήνες πρέπει να έχουν ολοκληρώσει την υποταγή της χώρας μας στη ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ και επίγονται για το ΜΝΗΜΟΝΙΟ 3.
Το ΠΑΣΟΚ
διαλύθηκε και στη....
συνέχεια θα διαλυθεί και η ΝΔ και θα αντικατασταθούν απο την δημιουργεία νέων ΝΕΟΤΑΞΙΚΩΝ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΩΝ.
Αλήθεια πίστευε κανείς πριν από μόλις ένα χρόνο ότι θα είχαν διαλυθεί τα δύο μεγάλα κόμματα;

Πίστευε κανείς πριν από ένα χρόνο ότι θα μας είχαν "φυτέψει" εξωκοινοβουλευτικό Πρωθυπουργό;

Έρχομαι να πιστέψω ότι τα κόμματα δεν τους είναι απαραίτητα, και αυτό το έχουν καταλάβει οι βουλευτές και ενώ είναι τρομοκρατημένοι προσπαθούν να παραμείνουν στο σύστημα για να επιβιώσουν.

Ο ΣΥΡΙΖΑ με τον Τσιπρα προσπαθεί να "ταράξει" το σύστημα απευθυνόμενος σε μια ενωμένη αριστερή Ευρώπη αλλά δεν βρίσκει ανταπόκριση....

Κρατείστε το τελευταίο απο την επιστολή , "οι Έλληνες δεν έχουν "ούτε φίλους ούτε συμμάχους", η γινόμαστε ραγιάδες η Ήρωες"...!!!

Και απ' ότι φαίνεται, οι αντιδράσεις λιγοστεύουν, από την μία τον ΣΥΡΙΖΑ τον χλευάζουν, και απο την άλλη την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ την περιθωριοποιούν....!!!

Ας ετοιμαστούμε να δεχθούμε την συνέχεια του δράματος με μία από τα ίδια, δηλαδή Πρωθυπουργό ΠΑΠΑΔΗΜΑ…!!!

Διαβάστε την παρακάτω επιστολή και θα καταλάβετε... (ΕΙΧΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟ THOUREIO ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΙΣ 1/6/2011)

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ NIELSEN KNUDSEN ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ

Γράφει ο Dr Nielsen Knudsen

Η κατάσταση είναι τόσο σοβαρή ώστε η οικονομική σας κατάρρευση συνδέεται άμεσα με τον εθνικό κίνδυνο που θα καταλήξει σε ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟ της Ελλάδος.
Οι ΗΠΑ, με τους πράκτορες της 5ης Φάλαγγος κηρύσσουν την «Νέα Τάξη», η Τουρκία (ευνοουμένη του Ομπάμα) κηρύσσει την…… θεωρία του ζωτικού χώρου.

Kαι oι δύο αυτές νέες λέξεις είναι η παλιά ευρεσιτεχνία του....
Χίτλερ. Οι ΗΠΑ, με φερέφωνο τον πράκτορα και συμπατριώτη τους, ονειρεύονται «Παγκόσμια Κυβέρνηση»,την παλιά ευρεσιτεχνία της 3ης Διεθνούς του Στάλιν. Η 5η Φάλαγγα του Χίτλερ έχει δώσει την θέση της στην 5η Φάλαγγα της «Νέα Τάξης», της 4ης Διεθνούς που λέγεται τώρα «Παγκόσμια Κυβέρνηση» που ο Πρωθυπουργός σας «με αμερικάνικη καρδιά» την θέλει …«γρήγορα»! Ο ρους της Ιστορίας σήμερα είναι μολυσμένος με τον ιό (virus) της βλακείας των μηδαμινών «ηγετών» που στον πυρετό της αρρώστιας τους βλέπουν νοσηρές, φασιστικές, οπτασίες υποδουλώσεως των λαών. Η Κεντρική Ευρώπη το ξέρει, ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ;

Για σας η πρώτη ένεση έγινε με το ΜΝΗΜΟΝΙΟ για να σας κοιμήσει πριν από την μεγάλη εγχείρηση.

Ερωτήσατε στην Βουλή σας ΓΙΑΤΙ το ακριβές αντίγραφο του Μνημονίου που σας επεβλήθη δεν εφαρμόζεται σε καμία άλλη χώρα που μπορεί να έχει και μεγαλύτερο χρέος από την χώρα σας;

ΓΙΑΤΙ ΕΣΕΙΣ ΜΟΝΟΝ ΕΙΣΑΣΤΕ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ;

Είναι σήμερα οι δειλοί που
Keywords
Τυχαία Θέματα