Η μοναξιά του σχοινοβάτη (για τον Αλέξη Τσίπρα)

Από το βράδυ των εκλογών και έκτοτε παρακολουθώ στα ΜΜΕ να εκτυλίσσεται το θέατρο του παραλόγου.
Για να μην πω... το θέατρο του δοσιλόγου!
Αυτοί που υπονόμευσαν εν πλήρει γνώσει τους και με ίδιον όφελος τα συμφέροντα του ελληνικού λαού και ξεπούλησαν τη χώρα μας στα τοκογλυφκά γεράκια συνασπίστηκαν σε ένα κοινό μέτωπο και βάλλουν κατά της απόφασης του λαού να καταργήσει τα.....
Μνημόνια.

ΝΑ
ΤΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ!
ΟΧΙ ΝΑ ΤΑ ΕΠΑΝΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΕΙ!
Το 60% του ελληνικού λαού φώναξε ΟΧΙ.
Δε φώναξε μόνο, αλλά ξελαρυγγιάστηκε κιόλας.

Κύριος εκπρόσωπος του αγώνα του ελληνικού λαού ενάντια στο Μνημόνιο αναδείχτηκε ο ΣΥΡΙΖΑ.
Ακόμη κι αν δε συμφωνούν όλοι όσοι τον ψήφισαν με όλες τις θέσεις του, είδε στο κόμμα αυτό τη μοναδική προς στιγμήν ελπίδα για μια... ειρηνική επανάσταση στο πολιτικό τοπίο.
Αριστεροί, Ανδρεικοί, Δεξιοί είδαν μια αχτίδα ελπίδας στο λόγο του Τσίπρα, στις προτάσεις του για την άμεση απεμπλοκή από το δολοφονικό Μνημόνιο και άμεση ανάπτυξη με γνώμονα τον εργαζόμενο και όχι τον μεγαλοεργοδότη.
Είδαν μια αληθινά πατριωτική στάση για διατήρηση της εθνικής κυριαρχίας, ανεξαρτησίας και υπερηφάνειας.

Το σάπιο σύστημα των ΜΜΕ και του Δικομματισμού είχε υποτιμήσει τον κίνδυνο και πίστεψε πως ο λαός θα πατούσε τη μπανανόφλουδα που πάντα του πετούσε και συνεχώς αυτός γλιστρούσε και γλιστρούσε.

Ανερχόμενη δύναμη με τη βούλα του λαού λοιπόν ο ΣΥΡΙΖΑ και αναδυόμενος ηγέτης της αριστεράς ο Αλέξης Τσίπρας μετά και την 6η Μαίου.
Αν και αυτό φαινόταν ήδη από καιρό.

Από το βράδυ εκείνο λοιπόν το σάπιο σύστημα του παρελθόντος άρχισε τα βρώμικα κόλπα, τις παγίδες, την προπαγάνδα και όλα τα υπόλοιπα βρώμικα τεχνάσματα.
Μια λυσσαλέα επίθεση που βρωμάει πτωμαίνη.

Ξεκίνησε με μια φουλ υποκριτική επίθεση αγάπης μπας και τον πάρει με το καλό.
Όταν δεν τσίμπαγε στην ξαφνική αγάπη, άρχισε την επίθεση "γιατί δε με φιλάς, αφού εγώ σ' αγαπάω, άρα ποτέ δε μ' αγάπησες".
Τον κατηγόρησε ότι δε θέλει να κυβερνήσει, ενώ ο ίδιος έθεσε τις προυποθέσεις γι αυτήν την προοπτική και το δικομματικό μπλοκ τις απέρριψε.
Αφού ούτε εκεί τσίμπαγε, κι αφού οι μετεκλογικές δημοσκοπήσεις φέρνουν τον ΣΥΡΙΖΑ να καλπάζει για την πρωτιά και να θέτει σε κίνδυνο τα συμφέροντα των τοκογλύφων, των μεγαλοεπιχειρηματιών και των πολυεθνικών που επιβάλλουν τα Μνημόνια, άρχισαν το γνωστό παιχνιδάκι του ευρώ.
Άρχισαν τη λασπολογία και την αναλέητη τρομοκρατία.
Επιχειρούν να τρομοκρατήσουν απ' τη μια το λαό κι απ' την άλλη τον ΣΥΡΙΖΑ, μπας και υποχωρήσει το ευρύ λαικό μέτωπο που αντιτίθεται σθεναρά στα Μνημόνια.
Τι "δε θες να κυβερνήσεις" του είπανε, τι "μας οδηγείς στη δραχμή" του προσάψανε, τι "επενδύεις στο χάος" του είπαν, τι διαστρέβλωση δηλώσεων στελεχών κάνανε...
Κι όλα αυτά για να επιβιώσουν τα σκουλήκια της Χρεωκοπίας της Ελλάδας!
Κάθε βράδυ στις 8 στα δελτία των ειδήσεων, υπάρχει κάποιος τηλεοπτικός εισαγγελέας που κουνά το δάχτυλο στον ΣΥΡΙΖΑ για να πάρει πίσω
Keywords
Τυχαία Θέματα