Δημοκρατία αλά καρτ

Παρακολουθώντας τον συνεχιζόμενο πόλεμο ενάντια της Χρυσής Αυγής επί ένα μήνα ,χωρίς φυσικά να λειτουργούν οι στοιχειώδεις κανόνες αντιλόγου που διέπουν τις λειτουργίες της δημοκρατίας ,ένοιωσα να κάνουν σε αυτούς ότι κάνουν σε εμάς τόσα χρόνια οι " τσιφλικάδες " της πολιτικής με τα τσιράκια τους τα ΜΜΕ .Αυτοί που μας έφτασαν εδώ ,σ αυτό το χάλι ,στην εξαθλίωση και την ταπείνωση
Δεν έχω απαίτηση να.....
σεβαστεί κανείς τον Μιχαλολιάκο
και την Χρυσή Αυγή αλλά θα έπρεπε να σεβαστούν τους 450.000 Έλληνες που τους ψήφισαν .
Στην δημοκρατία πρέπει να έχουν όλοι λόγο Και ειδικά όταν στοχοποιείς κάποιους ως φασίστες, μην εφαρμόζεις αυτό ακριβώς αυτό για το οποίο τους κατηγορείς .Γιατί γίνεσαι ο μεγαλύτερος φασίστας

Ο Τσοπάνης που λέγεται σύστημα αποφάσισε : τα πρόβατα πρέπει να μαζευτούν στο μαντρί . Μα είναι πολλά ! Πως ? Με κάθε τρόπο ,με κάθε εργαλείο .Όλοι στον κοινό αγώνα ενάντια του μοναδικού κινήματος που τολμά να αποκαλεί δημόσια νταβατζή τον Μπόμπο , λα , και βοθροκάναλα όλα τα τηλεοπτικά μέσα αλλά και τα έντυπα .

Επιστρατεύθηκε και ο ποιο γελοίος τρόπος ,όπως αυτός περί ψήφων αστυνομικών ,αλλά παράλληλα κάνουν και διορθωτικές ενέργειες προκειμένου να ανατρέψουν τα εγκωμιαστικά σχόλια υπέρ τους για τα ποσοστά στο Δίστομο και τα Καλάβρυτα ,γερμανικά ντοκιμαντέρ με επεισόδια στην Γερμανία προσπαθώντας να αναγκάσουν τον τηλεθεατή να ταυτίσει όλα αυτά με τη Χρυσή Αυγή .

Στον πόλεμο μπήκαν όλοι και όταν λέμε όλοι εννοούμε ΟΛΟΙ . Από τον Μπαρόζο και το Spigel ,την Ελεύθερη Ώρα ,το BBC την οικογένεια Ευαγελλάτου τον Πρετεντέρη την Τρέμη το MEGA ,ANT1 NET ET1 SKAI τον Σαμαρά την Αλέκα τον Αλέξη τον Φώτη τον Βενιζέλο,τον Καμίνη ,τον τουρκολάγνο Μπουτάρη τον Σρόιτερ και όλους τους παρουσιαστές που απολαμβάνουν την χλιδή που τους προσφέρει το σύστημα .

Τους χάλασε τη σούπα η Χρυσή Αυγή ,εκτροχίασε το σύστημα ,αφού με το ποσοστό της άφησε εκτός τον μπαλαντέρ Καρατζαφέρη, μείωσε τα ποσοστά της ΝΔ αλλά και του ΠΑΣΟΚ .Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι ήδη θα είχε συγκροτηθεί η Νέα Μνημονιακή κυβέρνηση με την παλιά συνταγή .
Τους ανάγκασε επίσης ,με την ανοδική πορεία της να βάλουν όλοι στην ατζέντα το θέμα της Λαθρομετανάστευσης . Αν ακούσατε τις μετεκλογικές συζητήσεις θα καταλάβετε ότι η "παράσταση" τελείωσε . Αρχίζει το restart της λαθρομετανάστευσης με τα γνωστά αποτελέσματα .
Δεν χρειάζεται κάποιος να γίνει χρυσαυγίτης ούτε καν να τους συμπαθεί για να μπορέσει να δει όλο αυτόν τον πόλεμο προπαγάνδας εναντίον τους .Πόλεμο προπαγάνδας που εφαρμόζουν χρόνια τώρα ΟΙ ΙΔΙΟΙ αλλά εις βάρος μας για να καθοδηγούν .Το μόνο που πρέπει να κάνει είναι να αναρωτηθεί το γιατί .

Τελικά στην δημοκρατία υπάρχει αδιέξοδο .
Keywords
Τυχαία Θέματα