ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ:

ΧΡΕΟΚΡΑΤΙΑ: ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

Η λαϊκή οργή μετριέται σε εκατομμύρια «κλικ»
Οι συντελεστές του Debtocracy το παρουσιάζουν αποκλειστικά στα «Επίκαιρα»
Καρέ καρέ τις μαύρες μέρες της Ελλάδας υπό την κατοχή του ΔΝΤ παρουσιάζει το ντοκιμαντέρ Debtocracy
– Χρεοκρατία, που κατέγραψε ρεκόρ τηλεθέασης. Πρωταγωνιστής είναι η φτώχεια, τα «λουκέτα» και η.....
ανεργία που έχουν εγκατασταθεί για τα καλά στη ζωή μας, αφότου έγινε η προσφυγή στον κατ’ ευφημισμό μηχανισμό διάσωσης. Μεγάλο μέρος της πρωτοφανούς επιτυχίας του το οφείλει στο ότι έχει πρόταση. Συγκεκριμένα, προβάλλει τη λύση του Ισημερινού για τη δημιουργία Επιτροπής Λογιστικού Ελέγχου του δημόσιου χρέους, έτσι ώστε ο ελληνικός λαός να μάθει τι χρωστά, σε ποιον τα οφείλει και υπό ποίους όρους τα δανείστηκε.
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: ΟΙ 6 ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Πλήθος ερωτημάτων εγείρει η πολιτική λιτότητας που ακολουθεί η κυβέρνηση, σύμφωνα με τις επιταγές τις τρόικας. Έρχονται νέα μέτρα, έπειτα από αυτά που εξήγγειλε ο πρωθυπουργός; Γιατί, ενώ πληρώνουμε, το χρέος συνεχίζει να αυξάνεται; Γιατί προσφύγαμε στο ΔΝΤ; Πότε θα έρθει η ανάπτυξη; Ο Γιώργος Αυτιάς παρουσιάζει στα «Επίκαιρα» τις 6 μεγάλες αλήθειες που κρύβει η κυβέρνηση.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΛΟΥΚΑΣ ΚΑΤΣΕΛΗ:
«ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ Η ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΟΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ»

Η υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης τάσσεται υπέρ της επιμήκυνσης του χρέους με ταυτόχρονη μείωση του επιτοκίου, καθώς, όπως τονίζει, «είναι ευκταία» και θεωρεί πιθανή την προσφυγή στον προσωρινό και στο μόνιμο μηχανισμό στήριξης. Παράλληλα πιστεύει ότι θα πρέπει να διατηρηθεί ο δημόσιος έλεγχος στις λεγόμενες ΔΕΚΟ στρατηγικού χαρακτήρα, ενώ σε ό,τι αφορά στην ανεργία ξεκαθαρίζει πως όσο υπάρχει ύφεση αυτή θα αυξάνει, φωτογραφίζοντας το αρμόδιο υπουργείο Οικονομικών.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ: ΜΟΝΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ – ΒΑΘΑΙΝΕΙ Η ΚΡΙΣΗ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Σε περιδίνηση χωρίς τέλος έχει μπει η κυβέρνηση, η οποία σπαράσσεται από εσωτερικές έριδες. Ο πρωθυπουργός είναι πλέον μόνος, χωρίς στηρίγματα, έχοντας μαζί του μόνο ελάχιστους συνεργάτες του –υπουργούς και μη–, ενώ απέναντί του βρίσκεται σχεδόν το σύνολο των κορυφαίων στελεχών. Τι υποστηρίζουν βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και υπουργοί σε κατ’ ιδίαν συναντήσεις, ποια λάθη χρεώνουν στον πρωθυπουργό και το επιτελείο του.
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΔΗΜΗΤΡΗ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΥ:
«Η ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΣΗ ΘΑ ΔΙΑΙΩΝΙΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ»

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ και ένας από τους πρώτους που έκαναν ανοιχτά λόγο για ανάγκη διαπραγμάτευσης των όρων του Μνημονίου κατηγορεί την κυβέρνηση ότι με τις επιλογές της ουσιαστικά τορπιλίζει την όποια συναίνεση, ενώ εκτιμά πως το φως στο βάθος του τούνελ ολοένα και απομακρύνεται. Προαναγγέλλει το «Ζάππειο II» τον επόμενο μήνα, που θα περιέχει σαφή μέτρα και προτάσεις για την έξοδο από την κρίση. Παράλληλα, δεν αποκλείει την πιθανότητα διενέργειας πρόωρων εκλογών, επισημαίνοντας ότι η ΝΔ είναι καθ’ όλα έτοιμ
Keywords
Τυχαία Θέματα