Χωρις οξυγονο

Νεα μετρα,νεα μνημονια με διαφορετικο ονομα,νεες αποτυχιες,αυτο μονο μενει να περιμενουμε απο την προδοτικη κυβερνηση η οποια αναισχυντα επιμενει οτι οτι κανει το κανει για να σωσει την χωρα.
Και φυσικα μετα τις τελευταιες αποκαλυψεις κανενας μας δεν πειθεται απο οτι και να πουν διοτι εχουν αποδειχθει....οχι μια και......
δυο φορες, αλλα συνεχομενα ψευτες.

Ο Τζεφρυ δεν νοιαζεται για την χωρα,αυτο πλεον ειναι κατανοητο απο τους περισσοτερους Ελληνες,το ξερει και η αγραμματη γιαγια που ψαχνει να δει ποσα της περρισευουν για να ψωνισει στην λαικη της γειτονιας της.

Το ερωτημα ειναι ενα:
Ποιοι και γιατι τον κρατανε στην εξουσια?
Οχι ο λαος παντως και αυτη η μαυρη εντολη εχει εξανεμιστει απο τους πρωτους μηνες της διακυβερνησης του.
Ποιοι θελουν τοσο πολυ την καταστροφη της χωρας μας και μας φορτωσαν αυτο το ανδρεικελο να πραγματοποιησει τα σχεδια τους?

Ολα ειναι υπο διαλυση,η αγορα στεναζει κατω απο τα υπερογκα φορολογικα βαρη,οι ανεργοι πολλαπλασιαζονται και δεν βλεπουν μπροστα τους καμια ελπιδα σωτηριας,η οικοδομη εχει τελειωσει,η αγορα αυτοκινητων ασφυκτια,τι παει καλα?
Πειτε μου εναν τομεα που παει καλα να δω αν κανω καποιο λαθος.

Στον δημοσιο τομεα,εκει και αν ειναι το μαυρο και αραχλο χαλι,ο Βασιλακης Καιλας κατεστρεψε την εργασιακη νομοθεσια και τωρα εχει βαλει πλωρη για τον τομεα της υγειας,ενα ματσο σουργελα περιφερονται με τον τιτλο του υπουργου στα καναλια και μας βεβαιωνουν οτι ολα πανε καλα.

Για τους ιδιους θα εννοουν,αλλοιως δεν μπορω να φανταστω οτι βλεπουν οτι βλεπουμε και εμεις και μπορουν και το λενε αυτο.

Η χωρα θα καταρρευσει,παμε στον βυθο σιγα σιγα χωρις μια σανιδα σωτηριας,απο που να πιαστεις?
Απο την Ν.Δ?
Ο πνιγμενος απο τα μαλλια του πιανεται λεει μια παροιμια,αλλα καλυτερα να πνιγουμε παρα να πιστεψουμε εναν νεο ανικανο σωτηρα ο οποιος βασιζεται στην πτωση του προηγουμενου για να παρει την θεση του,δεν εχω δει να λεει οτι θα αλλαξει κατι απο το μνημονιο,απλα το κατηγορει.

Το εχω ξαναγραψει,ολο το πολιτικο συστημα της χωρας ειναι σαπιο,πρεπει να αρχισουμε απο την αρχη,δεν ειμαι ειδικος να πω πως και απο που,αλλα με αυτους σωτηρια δεν θα εχουμε.

Αλλα αυτη την φορα θα πρεπει να μην τους λυπηθουμε οπως δεν μας εχουν λυπηθει κι αυτοι εδω και τοσα χρονια.
Ειδικα δικαστηρια για ολα......

http://harrytsopanos.blogspot.com/Εδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα