Μπάτσοι γουρούνια δολοφόνοι.

Όσο κι αν κλαίγονται ότι τάχα τους αδικούμε χαρακτηρίζοντάς τους γουρούνια και ό,τι άλλο οι πράξεις τους δικαιώνουν για μια ακόμη φορά τον κόσμο.
Μπατσάκια των 800€ ρίχνουν σήμερα συνεχώς χημικά στον κόσμο προκειμένου να κάμψουν το ηθικό του επαναστατημένου λαού. αυτό κάνουν. Άβουλες μαριονέτες των πολιτικών συμφερόντων.
Μ' αρέσει μάλιστα που βγάζαν και ρεκλάμες ότι τάχα μου είναι κοντά στον πολίτη. Τρίχες κατσαρές. Μπασκίνες ήταν μπασκίνες είναι και.....
μαλακομπασκίνες θα πεθάνουν. Δεν πρόκειται να αλλάξουν.
Κι όλα εκείνα περί ανθρωπιάς των ανθρώπων των ΜΑΤ
είναι μαλακίες. Μουβγάζανε και φωτογραφίες με μικρά παιδιά για να δείξουν πόσο άνθρωποι είναι. Δεν έχουν ψυχή αυτοί οι άνθρωποι. Έχουν χάσει κάθε ίχνος ανθρωπιάς στη διάρκεια της εκπαίδευσής τους. Είναι οι σύγχρονοι γενίτσαροι. Μισθωμένοι δολοφόνοι του Ελληνικού Λαού. Κι ο μ@αλάκας ο Πρωθυπουργός προσπαθεί να περάσει με παράνομο τρόπο το μεσοπρόθεσμο για να πηδήξει άλλη μια φορά ακόμα το λαό που τον πίστεψε.
Αυτά τα ένστολα ανδροειδή θέλουν να λένε ότι είναι κοντά μας. Και ψεκάζουν τον κόσμο με χημικά και αισθάνονται και περήφανοι. Ποιος από σας ρε τσογλάνια μπορεί με το μισθό που του δίνει το πούστικο το κράτος μπορεί να ανοίξει σήμερα σπίτι; Να κάνει οικογένεια. Να μεγαλώσει παιδιά; όταν περάσουν τα χρόνια σας για να το κάνετε μερικοί θα πρέπει να αρχίσετε να λαδώνεστε. Από μικροπωλητές αλλοδαπούς, από μαγαζάτορες, από μαγαζιά της νύχτας...
Δεν μπορείτε να επιβιώσετε αλλιώς Δεν διαφέρετε σε κάτι από τους αλήτες της νύχτας. Γιατί αλήτε του συστήματος είστε κι εσείς.
Έννοια σας. Ο καιρός γαρ εγγύς.
Όλα εδώ πληρώνονται.
http://59osdaskalos.blogspot.comΕδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα