Αρωγός στα προβλήματα των Στρατιωτικών ο Π. Μπεγλίτης.

Δεν είναι καθόλου τυχαίο, που έχουν προσδώσει τον τίτλο του ‘’προστάτη των στρατιωτικών’’ στον ΑΝΥΕΘΑ κο Μπεγλίτη.
Από την αρχή της θητείας του στο Υπουργείο Άμυνας, είχε δώσει ρητή εντολή στους συνεργάτες του, να συγκεντρώνουν όλες τις καταγγελίες - παράπονα που αφορούν το ένστολο και μη προσωπικό του ΥΕΘΑ και να προσπαθούν να βρουν λύση στα αιτήματα εκείνα, που όντως ήταν δίκαια και έπρεπε...

να επιλυθούν.
Χωρίς κανένα διαχωρισμό ανάμεσα σε Αξιωματικούς,
Υπαξιωματικούς αλλά και Στρατιώτες η εντολή ήταν μία. Τα δίκαια αιτήματα θα επιλύονται και οι τυχόν αδικίες θα αποκαθίστανται.
Όλοι θυμόμαστε χαρακτηριστικά πως στην πρώτη του επίσκεψη στον Έβρο και συγκεκριμένα σε φυλάκιο των συνόρων, όπου και ο ίδιος είχε υπηρετήσει τη θητεία του, έβαλε ‘’χέρι’’ σε Στρατηγούς και Ταξιάρχους που τον περίμεναν με χαμόγελα για τις άσχημες συνθήκες διαβίωσης των Οπλιτών.
Δεν ήταν λίγες μάλιστα οι περιπτώσεις, όπου και το Δίκτυο Ελευθέρων φαντάρων ‘’Σπάρτακος’’ απέστειλε καταγγελίες στρατιωτών στο γραφείο του ΑΝΥΕΘΑ ή που και οι ίδιοι οι συνεργάτες του Υπουργού λαμβάνοντας γνώση ανηρτημένων καταγγελιών ή παραπόνων έσπευδαν να τα επιλύσουν.
Έτσι και στην συγκεκριμένη περίπτωση ανάρτησης του kranosgr, με αίτημα – ερώτημα Στρατιωτικού, προστάτη ΑΜΕΑ που απεστάλη στον κο Μπεγλίτη, το γραφείο του λειτούργησε άμεσα παραπέμποντας τον ενδιαφερόμενο στην πρόσφατη Υπουργική απόφαση, που επεξεργάστηκε και έφερε σε ισχύ η πολιτική ηγεσία του ΥΕΘΑ.
Τα πράγματα λοιπόν για τον εν λόγω Λοχία ΕΠ.ΟΠ, είναι ξεκάθαρα και δεν έχει να ανησυχεί για κάτι. Αν πάλι για κάποιους ακόμη δεν έχουν ξεκαθαρίσει, το γραφείο του ΑΝΥΕΘΑ είναι εδώ.

kranosgr.blogspot.comΕδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα