ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ "ΦΑΓΟΠΟΤΙ" ΤΩΝ ΠΕΤΡΕΛΑΙΩΝ ?!?!

Βρε καλώς τα τα παιδιά...


Τι ωραία Σαββατιάτικια είδηση...ενεργιακού περιεχομένου ?!

"Κλειδί" για την ενεργειακή επάρκεια της Ευρώπης στο μέλλον χαρακτηρίζει την Κρήτη ο καθηγητής Γεωλογίας Α. Φώσκολος...."

"Μάλιστα ο κ Φώσκολος θέλοντας να δώσει ένα συγκριτικό μέγεθος σε σχέση με τα....
κοιτάσματα του Πρίνου τόνισε ότι η Δυτική Ελλάδα έχει 20 πρίνους και η Κρήτη
έχει….2000 Πρίνους."

Άραγε την προηγούμενη εβδομάδα ανακαλύψανε τα κοιτάσματα φυσικού αερίου?
Όχι βέβαια!

Δεκαετίες τώρα γνωρίζουν όλοι τι θυσαυρούς έχουμε στις θάλασσές μας.
Γιατί τώρα και από επίσημα και έγκριτα χείλη πλέον, γίνονται αυτές οι δηλώσεις?
Γιατί τώρα που έχουμε καταστραφεί οικονομικά και έχουμε υποθηκεύσει με το μεσοπρόθεσμο,όλα τα περιουσιακά μας στοιχεία,μεταξύ αυτών και τον ορυκτό μας πλούτο?!
Το πιο λογικό δεν θα ήταν,μόλις μαθαίναμε ότι όντως υπάρχει πλούτος ,να τον αξιοποιήσουμε,ωστε να μην χρειάζεται να υπερδανειζόμαστε,όπως κάναμε ως τώρα?
Ο παραπάνω συλλογισμός,με κάνει να συμπεράνω πως ξεκίνησε το φαγοπότι...

Θυμάστε τα έξι μονοπώλια?Σπίρτα,οινόπνευμα,τράπουλες κ.λ.π.?Τα έσοδα απο τα προιόντα αυτά,πήγαιναν κατευθείαν ως δόσεις για το εξωτερικό μας χρέος.Πολύ φοβάμε,πως με κάποιο παρόμοιο τρικ,θα μας φάνε τον ορυκτό μας πλούτο.

Έναν πλούτο, που αντί να μας δώσει ανεξαρτησία και επίπεδο ζωής,θα δώσει στην Μέρκελ στον Σαρκοζί και στ άλλα παιδιά ενέργεια μισοτιμής...

Πρέπει πάση θυσία,να αποτρέψουμε το παραπάνω σενάριο.Πρέπει πάση θυσία να εκμεταλευτούμε εμείς οι ίδιοι τον πλούτο μας που θα μας δώσει νέα ώθηση ως κράτος.

Στην προστασία του πλούτου αυτού πρέπει να εστιαστεί η αγανάκτιση των ελλήνων και όχι στο αν τους έκοψαν 200 ευρώ από τον μισθό.Η εξαθλίωση που έχουν φέρει στη χώρα,είναι το "εργαλείο" και μόνο, των διεθνών τραπεζιτών ώστε να μας τα φάνε τζάμπα και βερεσέ.Ας μην πέσουμε στην παγίδα τους ,αντιστικόμενοι σθεναρά στα όποια θολά σχέδια τους.

Αν και αυτή τη φορά δεν τα καταφέρουμε,τότε δυστυχώς η Ελλάδα θα γίνει παρελθόν.

http://kayteri-piperia.blogspot.com/Εδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα