ΑΠΟΔΟΣΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ

Αίσθηση έχει προκαλέσει το τελικό αποτέλεσμα από την Π.Δ.Ε. στην οποία εμπλεκόμενος Αξιωματικός αποκάλεσε συνάδελφο Αστυφύλακα. Το τελικό αποτέλεσμα από την Π.Δ.Ε. ήταν να του επιβληθεί η ‘’ποινή΄΄ της επίπληξης.
Το πειθαρχικό δίκαιο θα έπρεπε να ισχύει για όλο το ένστολο προσωπικό της ΕΛ.ΑΣ και όχι μόνο για το κατώτερο κατά βαθμό προσωπικό.
Το πειθαρχικό δίκαιο αποτελεί σοβαρή εγγύηση και.....
ασπίδα των δικαιωμάτων των αστυνομικών, ευθύνη και καθήκον του ενεργοποιημένου Αστυνομικού είναι η περιφρούρησή της ανεξαρτησίας και της αποτελεσματικότητάς του.
Στην ΕΛ.ΑΣ. (σύμφωνα
και με την ανεξάρτητη αρχή του συνηγόρου του πολίτη) πολλές είναι οι ενδείξεις και πάμπολλα τα φαινόμενα που τεκμηριώνουν την υποβάθμισή και την επιλεκτική κατά περίπτωση μεταχείριση του πειθαρχικού δικαίου και κατά συνέπεια την διάβρωση της εμπιστοσύνης του Αστυνομικού και του Πολίτου στο σύστημα.
Πως είναι δυνατόν Αξιωματικός να αποκαλεί συνάδελφο > και να ‘’τιμωρείται’’ με επίπληξη.
Δικαίως λοιπόν παραπονείται το Αστυνομικό προσωπικό στην Αστυνομική Διεύθυνση Κοζάνης περί Αξιωματικών ασυλία – ατιμωρησία!!! Περί ανήθικου συστήματος διαχωρισμού των αστυνομικών υπαλλήλων σε προστατευμένους Αξιωματικούς και χαμηλόβαθμου απροστάτευτου προσωπικού. Περί δύο μέτρων και δύο σταθμών!!! Περί εξόφθαλμης ανισότητας των Αστυνομικών υπαλλήλων από την ηγεσία εξαρτήσει με τον βαθμό τους. Το Άτομο καταργείται και βασιλεύει ο βαθμός.
Ο θεσμός της δικαιοσύνης γίνεται ακόμη ποιο σημαντικός όταν αδικείται ο ανίσχυρος από τον ισχυρό.
Τελικός το δίκαιο απονέμει μόνον ο Θεός.

ΑναγνωστηςΕδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα