Απάντηση στην Κυριακάτικη Δημοκρατία

Πρόσφατα η εφημερίδα Κυριακάτικη Δημοκρατία δημοσίευσε ένα αισχρό και πλαστό κείμενο εναντίον του κύριου Κωνσταντίνου Αϊβαλιώτη, Βουλευτή του ΛΑ.Ο.Σ της Β Αθηνών. Το κείμενο λοιπόν εμφάνιζε τον κύριο Αϊβαλιώτη να έχει αποφύγει τη στράτευση, χρησιμοποιόντας πλαστό έγγραφο το οποίο τον εμφάνιζε υπάλληλο της Ε.Ε. στις Βρυξέλλες. Ο κύριος Αϊβαλιώτης όμως, πράγματι ήταν επί χρόνια υπάλληλος της .......
Ευρωπαϊκής Ένωσης στις Βρυξέλλες
και έτσι εκπλήρωσε μικρότερη στρατιωτική θητεία.

Στην Κυριακάτικη Δημοκρατία λοιπόν εμφανίζεται επιστολή του Ευρωπαίου αξιοματούχου κύριου Μπάρετ, ο οποίος φέρεται να αφήνει ακάλυπτο τον Βουλευτή, σχετικά με το θέμα της αναβολής από τη στράτευσή του, αρνούμενος ότι υπέγραψε βεβαίωση εργασίας του κ. Αϊβαλιώτη στην γραμματεία του κόμματος “Ένωση για την Ευρώπη”. Με λίγα λόγια, στην εφημερίδα εμφανίζεται ένα πλαστό έγγραφο-βεβαίωση του Μπάρετ το οποίο φέρεται να παρουσίασε ο κύριος Αϊβαλιώτης προκειμένου να αποφύγει τη στράτευση.

Η απάντηση του κυρίου Αϊβαλιώτη απέναντι στις αθλιότητες αυτές δεν άργησε να έρθει. Ο ίδιος δεν αποδέχεται ότι χρησιμοποίησε το παρουσιαζόμενο από την εφημερίδα έγγραφο το οποίο και ο ίδιος χαρακτήρισε πλαστό και ως μία προσπάθεια να τον συκοφαντήσουν άδικα συγκεκριμένα άτομα.

Θα παρουσιάσω το κείμενο της εφημερίδας (και συγκεκριμένα την επιστολή του κύριου Μπάρετ) και στη συνέχεια την απάντηση του κύριου Αϊβαλιώτη.

Η επιστολή Μπάρετ που δημοσιεύει η “Δημοκρατία της Κυριακής” έχει όπως παρακάτω:

«Αγαπητή κυρία πρόξενε,
Σας ευχαριστούμε για την επιστολή σας από 15 Φεβρουαρίου αναφορικά με τη γνησιότητα της υπογραφής μου σε ένα έγγραφο. Δεν ενθυμούμαι να έχω υπογράψει το εν λόγω έγγραφο και η υπογραφή δεν φαίνεται να είναι δική μου.

Επίσης το πιστοποιητικό είναι τυπωμένο σε επιστολόχαρτο που φέρει την επικεφαλίδα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και όχι σε επιστολόχαρτο του Κόμματος Union for Europe (Κόμμα Ένωση για την Ευρώπη), το οποίο θα χρησιμοποιούσα εγώ ως αναπληρωτής γενικός γραμματέας.

Το έτος 1996 δεν ήμουν υπεύθυνος του κόμματος Union for Europe για θέματα προσωπικού και είναι απίθανο να είχε ζητηθεί από εμένα να υπογράψω αυτό το είδος εγγράφων.

Δυστυχώς το κόμμα Union for Europe υφίστατο μέχρι το 1999 και δεν διαθέτω κανένα αρχείο σχετικά με εκείνη την περίοδο».

Έτσι λοιπόν, εμφανίζεται ο Βουλευτής να έχει παρουσιάσει έγγραφο στο οποίο έχει (κατά την εφημερίδα) πλαστογραφήσει την υπογραφή του Μπάρετ. Ο ίδιος βέβαια ο Βουλευτής δηλώνει ότι γνωρίζει για την ύπαρξη του συγκεκριμένου εγγράφου και για την πλαστότητα του όμως αρνείται ότι το χρησιμοποίησε ποτέ και το χαρακτήρισε ως μία προσπάθεια να τον συκοφαντίας.

Ακολουθεί η επιστολή-απάντηση του κύριου Αϊβαλιώτη προς τον κύριο Χ.Μουλίνο, διευθυντή της Κυριακάτικης Δημοκρατίας:

Κύριο Χ.Μουλίνο Δ/ντή « Κυριακάτικης Δημοκρατίας» 9/1/2012

Κύριε Διευθυντά,
Ένα από τα πιο γραφικά «σήριαλ» των τελευταίων ετών
Keywords
Τυχαία Θέματα