Αντίστροφη μέτρηση για τα Windows 8

ΤΟ 2012 θα είναι η εποχή των Windows 8 οπότε η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε με πολλές αποκαλύψεις. Μερικές από αυτές εκτός απο το ενοποιημένο περιβάλλον εργασίας εστιάζουν στο γεγονός ότι θα δούμε 4 πήρυνα tablets πο θα φορούν την νέα έκδοση λειτουργικού η οποία θα είναι βελτιστοποιημένη για φορητές συσκευές. Απο εκει και πέρα έχουμε μερικά χρήσιμα στοιχεια για
την επόμενη έκδοση η οποία αναμένεται να.....
αποτελέσει νέο σταθμό στα OS.

Κατά την διεξαγωγή της εκδήλωσης Microsoft Developer Forum 2011, ο CEO της εταιρείας, κ. Steve Balmer, εκτός από την παρουσίαση των 500 νέων χαρακτηριστικών που θα φέρει η επερχόμενη αναβάθμιση εν ονόματι «Mango», μας επιβεβαίωσε για πρώτη φορά, ότι κατά την διάρκεια του επόμενου έτους, θα κυκλοφορήσει η νέα γενιά λειτουργικού συστήματος Windows 8, η οποία πλατφόρμα θα βασιστεί κυρίως στην ανάπτυξη των tablets.
Ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, στην ομιλία του, ανέφερε και συμπλήρωσε επίσης, ότι: «Εργαζόμαστε επάνω στη ανάπτυξη της επόμενης έκδοσης των Windows. Οι πωλήσεις των Windows 7 PC's θα αγγίξουν τα 350 εκατομμύρια τεμάχια για το 2011, επειδή έχουμε ικανοποιήσει τις ανάγκες των καταναλωτών, ανανεώνοντας το περιβάλλον και προσθέτοντας νέες λειτουργίες».
«Είμαστε ενθουσιασμένοι με την επόμενη έκδοση του λειτουργικού συστήματος, το οποίο θα είναι διαθέσιμο την επόμενη χρονιά (2012) και θα έχει πολλά νέα χαρακτηριστικά. Κατά τη διάρκεια της χρονιάς θα ακούσετε πολλά για το Windows 8 και σε διάφορες μορφές για υπολογιστές, tablets κλπ».
Άλλωστε, υπάρχει η πιθανότητα κατά την διάρκεια της εκδήλωσης D9 Conference, που έχει προγραμματιστεί για τις 31 Μαΐου με 2 Ιουνίου, να αντικρίσουμε το πρώτο demo της νέα έκδοσης λειτουργικού συστήματος Windows 8, η οποία θα προορίζεται για συσκευές tablets.
Εξάλλου είναι γνωστό, ότι την περίοδο αυτή μεταξύ των άλλων, η Microsoft, μελετά την δημιουργία μιας νέας ταμπλέτας που θα περιέχει ένα βελτιστοποιημένο λειτουργικό περιβάλλον εργασίας για τα Windows 8. Βάσει αυτής της πληροφορίας, η επικείμενη διάθεση των νέων Windows το 2012, δεν θα αποτελέσει έκπληξη.
H Microsoft έδειξε στη διάσκεψη WCL101 που έλαβε χώρα στη Νέα Ζηλανδία ένα Tablet το οποίο μπορεί να υποθέσει κανείς ότι πρόκειται για ένα τετραπύρηνο μοντέλο με τα Windows 8. Αυτό παρουσιάστηκε στους developers που έλαβαν μέρος στη διάσκεψη.
Η εν λόγω έκδοση των Windows 8 θα μπορούσε να είναι αυτή που θα παρουσιαστεί στη διάσκεψη BUILD, η οποία ως γνωστό θα λάβει χώρα το χρονικό διάστημα 13-16 Σεπτεμβρίου στην Καλιφόρνια. Εκεί θα αποκαλυφτούν αρκετά στοιχεία για τα Windows 8 ενώ ενδέχεται να διατεθεί και μια beta τους.

http://www.freegr.gr/Εδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα