Ανοικτό το ενδεχόμενο παραίτησης της κ. Αράπογλου και ίσως και άλλων κυβερνητικών βουλευτών

Η κίνηση των δεκαέξι να αποστείλουν την επιστολή προς τον πρωθυπουργό με το γνωστό πλέον περιεχόμενο, έχει ανοίξει τους ασκούς του Αιόλου σε ό,τι αφορά τους βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος και τα σχέδια τους για το εγγύτατο μέλλον, το δικό τους προσωπικό πολιτικό, αλλά και της κυβέρνησης.
Έτσι, μετά τον υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, κ. Κώστας Σκανδαλίδη, ο οποίος σε συνέντευξή του στο Μega απέρριψε κάθε ενδεχόμενο να αποδεχθεί την παρουσία κάποιου ευρωπαίου επιτρόπου στο υπουργείο του, του....
συναδέλφου του, υπουργού Περιφερειακής Ανάπτυξης, κ. Χρυσοχοϊδη, ο οποίος σε κάθε ευκαιρία
τονίζει πως το μνημόνιο δεν είναι δα και το ευαγγέλιο, η κ. Χρύσα Αράπογλου, βουλευτής Θεσσαλονίκης με δηλώσεις της εκφράζει τον προβληματισμό της για ο αν και κατά πόσο θα υπερψηφίσει το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα.
«Πολύ δύσκολα θα σηκώσω το χέρι να ψηφίσω το Μεσοπρόθεσμο», δηλώνει, η οποία εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο παραίτησης από τη θέση της, μετά την αυριανή συνεδρίαση του ΚΤΕ Οικονομικών. Μάλιστα, σημειώνει πως για την ίδια αποτελεί κόκκινη γραμμή η πώληση της ΕΥΑΘ, σημειώνοντας πως τα χρήματα που φιλοδοξεί η κυβέρνηση να εισπράξει είναι μόλις 65 εκατομμύρια ευρώ, ποσό που αντιστοιχεί στην κερδοφορία της εταιρείας για τα προσεχή πέντε χρόνια. Επιπλέον, κ. Αράπογλου εκφράζει τον φόβο πως μπορεί το νέο μνημόνιο να οδηγήσει στα ίδια αδιέξοδα με το αρχικό και πως ενδεχομένως η χώρα να οδηγηθεί σε πτώχευση έπειτα από τρία χρόνια, όταν οι υπόλοιπες ευρωπαϊκές χώρες θα έχουν πλέον καταφέρει να απαλλάξουν τις τράπεζές τους από τα ελληνικά κρατικά ομόλογα.

Ωστόσο, η κ. Αράπογλου δεν μένει μόνο σε αυτές τις επισημάνσεις, αλλά προχωρεί ένα βήμα παραπάνω, σημειώνοντας, για την αποτελεσματικότητα της κυβέρνησης στην προσέλκυση επενδύσεων και την ιδιωτικοποίηση κρατικής περιουσίας, πως «ένα κάμπινγκ της Σκότινας Πιερίας δεν έχουν καταφέρει να πουλήσουν έως τώρα και γι' αυτό δεν φταίνε οι βουλευτές. Ούτε φταίνε οι βουλευτές που δεν έγιναν οι επενδύσεις στον Αστακό ή στο Ελληνικό».

Συμφώνα με πληροφορίες, αντίστοιχοι είναι οι προβληματισμοί που έχουν και άλλοι συνάδελφοι της κ. Αράπογλου όπως ο κ Βούρος, ο κ. Καρύδης., ο κ. Λιντζέρης, η κ. Αντωνίου.

http://www.dailynews24.gr/Εδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα