ΑΓΓΛΙΚΑ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ - LOWER – PROFICIENCY: ΤΑΧΥΡΥΘΜΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΑΚΕΤΑ.

ΝΕΑ ΤΜΗΜΑΤΑ: ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ – ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ – ΜΑΡΤΙΟΣ 2012.

Η απόκτηση του Lower και στη συνέχεια του Proficiency αποτελεί αναμφίβολα βασικό μέλημα για κάθε ενήλικο που θέλει να ενισχύσει το βιογραφικό του στην προσπάθειά του για εύρεση εργασίας ή, γενικότερα, προκειμένου να εκμεταλλευτεί τις επαγγελματικές ευκαιρίες που....
του παρουσιάζονται.
Τα εξειδικευμένα κέντρα εκμάθησης Αγγλικής γλώσσας για ενήλικες «ΕΥΡΩΔΙΑΣΤΑΣΗ» προσφέρουν τη δυνατότητα στους σπουδαστές τους βελτιώσουν τα Αγγλικά τους και να προετοιμαστούν αποτελεσματικά για Lower και Proficiency σε σύντομο χρονικό διάστημα,
με πολύ λογικό κόστος, χάρη στα ειδικά σχεδιασμένα για ενήλικες προγράμματα σπουδών, το ειδικά γραμμένο για την Ευρωδιάσταση εκπαιδευτικό υλικό και τους εξειδικευμένους στη διδασκαλία ενηλίκων καθηγητές. Τα τμήματα Αγγλικής γλώσσας για ενήλικες στην Ευρωδιάσταση λειτουργούν σε όλες τις ζώνες της ημέρας και συμβαδίζουν απόλυτα. Άρα, μπορούν να τα παρακολουθήσουν και σπουδαστές που εργάζονται με βάρδιες / κυλιόμενο ωράριο ή είναι ελεύθεροι επαγγελματίες. Επίσης, οι σπουδαστές μπορούν να αναπληρώσουν μαθήματα που έχασαν σε οποιοδήποτε από τα διαθέσιμα ωράρια.

Στα κέντρα ξένων γλωσσών Ευρωδιάσταση, ένας εντελώς αρχάριος σπουδαστής προετοιμάζεται για την απόκτηση του Lower σε 15-17 μόλις μήνες (πρόγραμμα Start-Lower), χωρίς να χρειάζεται να παρακολουθεί μαθήματα πάνω από 2 φορές την εβδομάδα.

Επίσης, η Ευρωδιάσταση προσφέρει τη δυνατότητα στους σπουδαστές της να προετοιμαστούν αποτελεσματικά για το Proficiency σε 9-11 μόλις μήνες, χάρη στο ειδικό πρόγραμμα σπουδών Powerprof. To Powerprof είναι ειδικά σχεδιασμένο για σπουδαστές που δεν διαθέτουν πρόσφατο Lower.
Όλα τα προγράμματα που παρέχει η Ευρωδιάσταση συνοδεύονται από γραπτή εγγύηση σπουδών (σε περίπτωση αποτυχίας στις εξετάσεις συνεπούς σπουδαστή, η προετοιμασία επαναλαμβάνεται δωρεάν, με καταβολή μόνο επανεγγραφής) και γραπτή εγγύηση τήρησης χρονοδιαγράμματος.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι η Ευρωδιάσταση διατηρεί ακαδημαϊκή συνεργασία με το H.A.U., επίσημο εξεταστικό φορέα Lower Michigan (ECCE) και Proficiency Michigan (ECPE) στην Ελλάδα.

Πραγματοποιώντας την εγγραφή σας στην Ευρωδιάσταση μέχρι 20 Ιανουαρίου 2012, κερδίζετε:

ΕΚΠΤΩΣΗ 30% στο πρόγραμμα Start-Lower.
ΕΚΠΤΩΣΗ 20% στο πρόγραμμα Powerprof.
Υποτροφία για ΔΩΡΕΑΝ παρακολούθηση προγράμματος μίας άλλης ξένης
γλώσσας (Ισπανικά, Γαλλικά, Ιταλικά ή Γερμανικά, με καταβολή μόνον εγγραφής και

δικαίωμα αξιοποίησης εντός 6 ετών).

Για τους άνεργους σπουδαστές ισχύει επιπλέον έκπτωση 10% Επίσης, ισχύουν ειδικές τιμές για ταυτόχρονη εγγραφή δύο ή περισσότερων σπουδαστών.
Εγγύηση χαμηλότερης τιμής: η Ευρωδιάσταση εγγυάται ότι προσφέρει τις χαμηλότερες τιμές, σε συγκρίσιμη βάση ωρών, διάρκειας και συνοδευτικών παροχών (εγγύηση σπουδών, εγγύηση χρονοδιαγράμματος, δυνατότητα εναλλάξ παρακολούθησης, υποτροφία 2ης ξένης γλώσσας) κάθε προγράμματος. Εφό
Keywords
Αναζητήσεις
lower grigoro irakleio kritis, ταχυριθμα τμηματα αγγλικων για ενηλικες στο ηρακλειο κρητης
Τυχαία Θέματα