ΑΚΡΙΒΗ ΜΟΥ ΜΟΝΑΞΙΑ

Έως και 80% της σύνταξή τους κρατούν από τους ηλικιωμένους στο Γηροκομείο Ηγουμενίτσας και της υπόλοιπης Ελλάδας!

Πανάθεμά τον!
Θέλει να γίνει και …
Πρωθυπουργός, επιδιώκοντας να αναλάβει την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ.
Αλλά τι περιμένεις από έναν Υπουργό – Καθηγητή, με ειδίκευση την εφαρμογή του Συντάγματος, όταν τα βασικότερα άρθρα του τα παραβιάζει ο ίδιος καθημερινά!

Με το αρρωστημένο μυαλό που διαθέτει ο σατανικός αυτός Επιστήμονας, κάθε πρωί ξυπνάει και με μια φαεινή ιδέα:
Πως θα οδηγήσει τον Έλληνα
πολίτη πέρα και από τη φτώχια, στην πλήρη εξαθλίωση!
Μια, λοιπόν, από τις ιδέες του αυ τές εφαρμόζεται στους τρόφιμους των Γηροκομείων!
Ή τους περιθαλπόμενους στα σύγχρονα Θεραπευτήρια Χρόνιων Παθήσεων, όπως τα έχουν βαπτίσει , για ευνόητους λόγους.
Σαν πρωταρχική ιδέα του ανάλγητου Καθηγητή – Υπουργού, ήταν να καταργηθούν όλα τα Γηροκομεία στην Ελλάδα (εσείς μπορείτε να τα αποκαλείτε και ΘΧΠ) για να μειωθούν οι δα πάνες του Κράτους, ώστε τα μέλη της ΤΡΟΪΚΑ, που κυβερνούν, μετά από πρόσκληση της κυβέρνη σης Παπανδρέου, στην οποία συμμετεί χε και ο ίδιος, να του πουν ένα ΜΠΡΑΒΟ.

Σαν αυτό που λέμε στα μικρά παιδάκια, όταν θέλουμε να επιβραβεύσουμε μια κίνηση τους ή την άρθρωση μιας λέξης, από τις πρώτες της ζωής τους.
Σύντομα διαπίστωσε ότι κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό.
Έτσι, ένα πρωί, ξύπνησε και χω ρίς καν να ρίξει λί γο νερό στα μούτρα του (πόσο μισητά τα έχουν αποθανατίσει οι φακοί!) έτρεξε στο Υπουργείο – Στρατηγείο του και συνέταξε την παρακάτω απόφαση:

ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ
1.Οι περιθαλπόμενοι συμμετέχουν στη δαπάνη περίθαλψης με παρακράτηση ποσού από τη σύνταξη που λαμβάνουν από τον ασφαλιστικό τους φορέα με τα υτόχρονη απόδοση αυτού στο νομικό πρόσωπο δημοσίου δικαίου που τους φιλοξενεί, Το παρακρατηθέν ποσό της σύνταξης αποδίδεται είτε απευθείας α πό τον ασφαλιστικό φορέα στο νομικό πρόσωπο δημοσίου δικαίου που φιλοξενεί τον περιθαλπόμενο είτε παρακρατείται απευθείας από το νομικό πρόσωπο δημοσίου δικαίου,

2. Το ποσό της μηνιαίας σύνταξης που θα παρακρατείται και θα αποδίδεται στο νομικό πρόσωπο δημοσίου δικαίου καθορίζεται κλιμακωτά ως ακολούθως:
α) Για σύνταξη μέχρι 360 ευρώ ποσοστό 40%
β )Για σύνταξη από 360,01 ευρώ μέχρι 500 ευρώ ποσοστό 50%
γ) Για σύνταξη από 500,01 ευρώ μέχρι 1000 ευρώ ποσοστό 60%
δ) Πα σύνταξη από 1000,01 ευρώ μέχρι 1500 ευρώ ποσοστό 70% .
ε) Για σύνταξη από 1.500,01 ευρώ και άνω ποσοστό 80%.

3.Το ποσό που αναλογεί στις ημερολογιακές ημέρες σε μηνιαία βάση κατά τις οποίες ο περιθαλπόμενος δεν εξυπηρετείται από το νομικό πρόσωπο δημοσίου δικαίου αλλά, διαμένει με τους. οικείους του θα επιστρέφεται στον περιθαλπόμενο είτε με απευθείας καταβολή - είτε με συμψηφισμό κατά τον επόμενο ημερολογιακό μήνα.

4.Το διοικητικό συμβούλιο του νομικού προσώπου δημοσίου δικαίου υποχρεούται να ενημερώνει τον περιθαλπόμενο για την παρακράτηση του αναφερόμενου ποσοστού και να ζητάει από τον περιθαλπόμενο την υποβολή κά
Keywords
Τυχαία Θέματα