ΑΚΟΥΣΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΒΟ(Υ)ΛΕΥΤΕΣ

Πόσο ντρέπομαι όλο αυτο τον καιρό.

Ξεσκονιζω καθημερινά τα blogs(ηλεκτρον.εφημερίδες) και νιώθω ενα κόμπο στο λαιμό μου.Ενας επιθανάτιος ρόγχος βγαίνε από την πλειοψηφία όσων γράφουν..Κι ειναι οι απλοί καθημερινοί άνθρωποι όλοι αυτοί.Οι άνθρωποι του μόχθου του μεροκάμματου της.....
καθημερινότητας.Οι άνθρωποι της πλατείας, της πορείας ,της απεργίας, της μη απεργίας(γιατί ακόμα και το φοβερό μεροκάμματο των 20.71Ε ,το έχουν ανάγκη οι άνθρωποι)

Ποιός το περίμενε αλήθεια ότι το σωτήριον έτος 2011 θα
ήταν τόσο καταστροφικό γιαυτόν τον πολύπαθο λαό.

Ποιός περίμενε ότι όλοι οι τοκογλύφοι τβν Βρυξελλών και των συμμάχων μας πέραν του Ατλαντικού θα έχυναν τόσο δηλητήριο για την Ελλαδίτσα μας ?Πρώτο θέμα με τις χειρότερες περιγραφές Ελλάδα και Ελληνες. Ο Σαρτζετάκης κάποτε είχε πει ότι είμαστε εθνος ¨¨ΑΝΑΔΕΛΦΟΝ΄΄. Και καλά όλοι αυτοί οι (κακοί) ιμπεριαλι(η)στές που τα συμφέροντα τους υποστηρίζουν αλλά οι δικοί μας σοσσιαλι(η)στές? Αυτοί που από τον μακαρίτη τον Ανδρέα ειχαν σημαία τους το ΄΄ το ΠΑΣΟΚ στην κυβέρνηση ο λαός στην εξουσία΄΄ ..που πηγαν? Με ποιό δικαίωμα καταπατούν αυτόν τον λαό που τους έστειλε να τον αντιπροσωπεύουν? Δεν βλέπουν πέρα από την καρέκλα της εξουσίας τίποτ άλλο? δεν ακούει κανείς την απεγνωσμένη φωνή του κόσμου που τον στέλνουν στον γκρεμό?Δεν μπαίνουν στον κόπο να ενημερωθούν κιαυτοί ότι 9 στα 10 δημοσιεύματα στις ηλεκτρονικές εφημερίδες τους αναφέρουν ως ΕΦΙΑΛΤΕΣ ,ΩΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ,ΩΣ ΛΑΜΟΓΙΑ,ΩΣ ΧΟΥΝΤΑ ΩΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ.

Αυτές τις φωνές κύριοι αξιοτιμοι βουλευτές είναι που έπρεπε να αφουγκράζεστε.Ποιός κατέβηκε από σας στην εκλογική του περιφέρεια να προκαλέσει μια συγκέντρωση και να ζητήσει από τπους ψηφοφόρους του να του πουν την άποψη τους για το πως θα ψηφίσει κάποιο έκτρωμα (νόμο όπωσ αυτοί λέγουν. Αλήθεια δεν καταλαβαίνουν ότι έχουν θέσει εαυτούς στην χλεύη ,την αποδοκιμασία την μήνυ ακόμα και την βία αυτών που τους ψήφιζαν?Δεν ρωτάνε τον καθρέπτη τους κάποιο πρωινό με τι μούτρα θα κετεύουν στις περιφέρειες τους ξανά αν δεν συνοδεύονται σε κάθε τους κίνηση και από μια διμοιρία δημοκρατικά ΜΑΤ ?. Υποθήκευσαν ανευ πινακίου (για φακή)δεν συζητάμε το μέλλον των Ελλήνων και των παιδιών τους.Εχουν την κατάρα τους .Θα βρεί ο λαός τον δρόμο του ξανά .Κοντεύει να ξυπνήσει με αυτά που γίνονται γιατόν χωρίς αυτόν. Και σ αυτους τους εθνοπατέρες τους σωτήρες μας να πώ ακόμα:

Διάβασα κύριοι της Κυβέρνησης την επιστολή της Μυρσίνης Λοίζου κόρης του αξέχαστου Μάνου μας ,προς τον πρωθυπουργό και το ΠΑΣΟΚ με την οποία τους απαγορεύει την χρήση στις εκδηλώσεις τους του υπέροχου τραγουδιού ΄΄ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΗΛΙΕ''Δεν ξέρω αν μπορεί να γίνει αυτό βάσει του νόμου περί πνευματικών δικαιωμάτων κλπ αλλά εμένα μου αρκεί η επιστολή που καταγράφηκε στην καρδιά μου...Σήμερα διάβασα και τον μεγάλο Ηλία Ανδριόπουλο που κιαυτος τους απαγορεύει την χρήση του (θα σε ξανάβρω στους μπαξέδες 3 του σεπτέμβρη να περνας...Ευγε και στους 2 τους. Αυτό μπορούν απο την θέση τους να κάνουν και το κάνουν κ
Keywords
Τυχαία Θέματα