ΑΓΙΕ ΔΡΥΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ! ΖΗΤΕΙΣΤΕ ΑΜΕΣΩΣ ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΓΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΙΕΡΑΡΧΙΑΣ!

Του Παναγιώτη Τελεβάντου

Ελάχιστοι ιεράρχες μιλούν προφητικά και παρηγορητικά στο ποίμνιο της Εκκλησίας. Ενας από αυτούς είναι ο Μητροπολίτης Δρυινουπόλεως κ. Ανδρέας.

Αυτή τη φορά ο Σεβασμιότατος λέγει τα πράγματα με το όνομά τους για τον έσχατο κίνδυνο του εγκλεισμού του ανθρώπου σε ηλεκτρονική φυλακή και...
τη δέσμευση της ελευθερίας του.

Ορισμένοι βέβαια εξακολουθούν να προσποιούνται ότι δεν βλέπουν αυτό τον κίνδυνο. Οχυρώνονται πίσω από τη δική τους ερμηνεία της Αποκαλύψεως!
Λες και αυτό είναι το ζητούμενο αυτή τη στιγμή. Συζητούν τι είπε και τι δεν είπε ο Αρέθας Καισαρείας. Και αν είναι ή αν δεν ειναι Αγιος! Στο μεταξύ, ενώ εμείς ασχολούμαστε με αυτή την ερμηνευτική, οι άθεοι ετοιμάζουν σιδερένια δεσμά για την ελευθερία του ανθρώπου.

ΟΙ ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΕΣ ΤΩΝ ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΝΩΝ ΠΥΡΓΩΝ
__________

Αλλοι πάλιν κρατούν από αριστοκρατική γενιά! Ζουν σε πύργους! Πύργους μάλιστα από κρύσταλλο!!! Τόσο πια καθαρή είναι η ζωή τους ώστε δεν φοβούνται, ισχυρίζονται, από τίποτα! Ωραία.! Ωραία! Αφού είναι τόσο καθαρή, λοιπόν, η ζωή τους και έχουν τέτοια αφοβία για όλα γιατί αυτά που θέλουν να γράψουν συνήθως τα γράφουν υπό τη σκέπη της ανωνυμίας;

Ψύλλους στα άχυρα γυρεύω, μου φαίνεται! Τι συνεννόηση μπορεί να έχει κάποιος με τους ένοικους των κρυστάλλινων πύργων; Αυτοί ούτως ή άλλως όταν τους λες ότι δεν έχεις ψωμί να φας διερωτούνται γιατί δεν χορταίνεις την πείνα σου με παντεσπάνι! Οι κοινοί θνητοί - σας εμάς - που κατοικούμε σε διαμερίσματα - δεν έχουν βλέπετε κοινή γλώσσα με τους γαλαζοαίματους των κρυστάλλινων πύργων!

ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΟΝ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΟΔΟ
_______________

Παράλληλα στη σπουδαία εγκύκλιό του ο Σεβασμιότατος ασκεί έμμεση κριτική στον Αρχιεπίσκοπο και τη Σύνοδο επειδή δεν έχουν μέχρι τώρα πάρει θέση για το ηλεκτρονικό φακέλλωμα και τον έσχατο κίνδυνο που διατρέχει η ελευθερία του ανθρώπου.

Γι’ αυτό και ο Σεβασμιότατος Κονίτσης ανέλαβε πρωτοβουλία να διατρανώσει - στο επίπεδο της δικής του επαρχίας - την απόφασή του να μη δεχτεί την ηλεκτρονική φυλακή με συγκέντρωση που προγραμματίζει στις 19 Ιουνίου.

Συγχαίρουμε θερμά τον Σεβασμιότατο Κονίτσης - ένα άγιο και ομολογητή ιεράρχη της Εκκλησίας μας -, που προμαχεί για την αλήθεια της πίστης μας και τα δίκαια του ευλογημένου μας Γένους, χωρίς να λογαριάζει τους κινδύνους που τον απειλούν.

ΑΝΑΓΚΗ ΑΜΕΣΗΣ ΣΥΓΚΛΗΣΗΣ ΤΗΣ ΙΕΡΑΡΧΙΑΣ
_________

Σεβασμιότατε! Σας ευχαριστούμε γι’ αυτά που κάνετε για το ποίμνιό σας καθώς και για την έμπνευση που δίνετε σε όλους τους πιστούς.

Σας παρακαλούμε όμως θερμά και σας και τον Αγιο Πειραιώς, τον Αγιο Γόρτυνος, τον Αγιο Γλυφάδος, τον Αγιο Αιτωλοακαρνανίας, τον Αγιο Κυθήρων και όσους άλλους ομολογητές ιεράρχες να ζητήσετε έκτακτη σύγκληση της Ιεραρχίας για να ληφθεί δεσμευτική απόφαση και για το ηλεκτρονικό φακέλλωμα αλλά και για τα άλλα καίρια θέματα που μας απασχολούν.

Keywords
Τυχαία Θέματα