“Αυτοσυνέντευξη” από το ΥΠΕΚΑ με… συμπτώματα Αλτσχάιμερ, για την ΚΥΑ των υδατοκαλλιεργειών.

Δελτίο τύπου ή καλύτερα "δελτίο παραμιλητού", με σοβαρότητα συμπτώματα Αλτσχάιμερ, εξέδωσε το ΥΠΕΚΑ σχετικά με την φαστ τρακ ΚΥΑ για τις υδατοκαλλιέργειες, βάζοντας το είδωλό του να απαντά στον εαυτό του, σαν να παραμιλά σε ένα τραγικό μονόλογο αυτοσυντήρησης με εχθρό το ίδιο και τις μεθοδεύσεις του, που το έφεραν σε....
σημείο να απολογείται, αλλά μην μπορεί να δικαιολογήσει και να αιτιολογήσει.
Θέτει το ίδιο ερωτήσεις, έτσι όπως
θέλει να τις θέσει, και απαντά στον εαυτό του σε ένα κρεσέντο υποστήριξης των διαδικασιών που ακολούθησε για την ψήφιση της ΚΥΑ, που η εκπρόσωπος του ΤΕΕ στο Εθνικό Συμβούλιο Χωροταξίας τις χαρακτήρισε πραξικόπημα, με e-mail -επιστολή της προς τον πρόεδρο του ΤΕΕ.
Στην υπηρεσία της ίδιας αγωνίας, να βγάλουν τις διαδικασίες ως το απόσταγμα της νομιμότητας της διαφάνειας, είναι και "αυτερώτηση" για το αν παραιτήθηκε ο Πρόεδρος του Εθνικού Συμβουλίου Χωροταξίας, με την "αυταπάντηση" να αναφέρει ότι ο κ. Λουδοβίκος Βασενχόφεν, δεν παραιτήθηκε, αλλά επεσήμανε την δυσκολία της διαδικασίας των συνεδριάσεων, λόγω καταλήψεων του ΥΠΕΚΑ.

Αυτό είναι το δεύτερο και σοβαρότερο σύμπτωμα Αλτχσάιμερ της ηγεσίας του ΥΠΕΚΑ, γιατί ξέχασε και δεύτερο e-mail που γνωρίζουν, κι είναι του κ. Βασενχόφεν προς τα μέλη του Συμβουλίου, που λέει ξεκάθαρα ότι υπέβαλε την παραίτησή του και τον λόγο για τον οποίο το έκανε : ««Αγαπητοί φίλοι και φίλες, Σας ενημερώνω ότι χθες υπέβαλα την παραίτηση μου από την θέση του προέδρου του ΕΣΧΣΑΑ. Περιμένω την απάντηση του κ. Υπουργού Αναπληρωτή. Θα έχετε ασφαλώς μάθει ότι δημοσιεύθηκε σε ΦΕΚ η Κοινή Υπουργική Απόφαση για τις Υδατοκαλλιέργειες, στην οποία, και ειδικότερα στα "έχοντας υπόψη", γίνεται αναφορά σε "γνώμη" του ΕΣΧΣΑΑ».
Στο φοβερό "δελτίο παραμιλητού και Αλτσχάιμερ", που θα μπορούσε να έχει τον τίτλο «Θάρρος ή αλήθεια; Τίποτα από τα δύο» αναφέρει κάπου «μισθωτές θαλασσίων εκτάσεων», καλυμμένο πίσω από νομικούς όρους, γιατί δεν έχει το θάρρος, αλλά ούτε και τη θέληση να εξηγήσει ότι εννοεί τους μεγαλοεπιχειρηματίες του χώρου (πχ Σελόντα Νηρέας) οι οποίοι εννοείται ότι δεν μπήκαν στους φορείς διαχείρισης για να επικουρούν το κράτος, όπως έχει το θράσος να αναφέρει στις τρομερές "αυτερωταπαντήσεις" του το ΥΠΕΚΑ, αλλά μόνο για να εξυπηρετήσουν τα δικά τους επιχειρηματικά συμφέροντα, όπως θα έκανε κάθε επιχειρηματίας.
Στην υποψήφια για Πούλιτζερ "αυτοσυνέντευξη", του τύπου «Γιάννης ρωτάει, Γιάννης απαντάει» κατά το «Γιάννης κερνάει, Γιάννης πίνει», ο ... Γιάννης είναι και απρόσεκτος, γιατί από τη μία λέει ότι οι επιχειρήσεις του κλάδου διαφωνούν με το χωροταξικό και τη χωροθέτηση των ΠΟΑΥ, αλλά από την άλλη λέει ότι «οι μισθωτές θαλασσίων εκτάσεων», δλδ οι ίδιοι, μπήκαν στους φορείς που θα εκμεταλλευτούν οικονομικά τις ΠΟΑΥ για να επικουρούν το κράτος. Οι κοινή λογική λέει ότι όταν διαφωνείς με κάτι, όταν δεν ευνοεί τον κλάδο σου, δεν μένεις μέσα σε αυτό για να κάνεις το καλό Σαμαρείτη στο κράτος. Αν συνεχίζεις και είσαι μέσα σε αυτό, όταν το κακό για σένα κράτος φτιάχνει κάτι
Keywords
Τυχαία Θέματα