Αέρας νίκης στη Συγγρού!

Μια εβδομάδα μετά τη συνέντευξη τύπου στη ΔΕΘ και η ΝΔ μοιάζει να διανύει την καλύτερή της στιγμή από την ημέρα που ο Αντώνης Σαμαράς ανέλαβε το τιμόνι της εξουσίας, με τις εσωτερικές «παραφωνίες» να αποτελούν παρελθόν, τους πάγους με τον τέως πρωθυπουργό να έχουν πια λιώσει και το ρεύμα του κόμματος και των προτάσεων που έχει καταθέσει, να....
γίνεται ολοένα και πιο έντονο εντός και εκτός των τειχών.

Η Συγγρού, φροντίζει να κρατά
μάλιστα πάντοτε ζωντανό και επίκαιρο το αίτημα των εκλογών, δίχως να εφησυχάζεται από τις δημοσκοπήσεις, παρά το σημαντικό προβάδισμα που διαφαίνεται πια στο σύνολο αυτών, με πιο χαρακτηριστικές εκείνη της PULSE, που της δίνει «κεφάλι» 6 μονάδων έναντι της κυβέρνησης αλλά και αυτή της ALCO, που τη δείχνει να προηγείται του ΠΑΣΟΚ κατά 5,8%.

«Εμένα δεν με ενδιαφέρει να κερδίσω τις εκλογές για να κερδίσω τις εκλογές. Ούτε με ενδιαφέρουν οι δημοσκοπήσεις. Ούτε ποτέ μου έδωσα σημασία. Ούτε πιστεύω ότι πρέπει να δίνουμε σημασία στις δημοσκοπήσεις. Είμαι αντίθετος από τους περισσότερους σε αυτό. Εγώ πιστεύω ότι ένας ηγέτης οποιασδήποτε χώρας και σε οποιοδήποτε επάγγελμα πρέπει να προηγείται των δημοσκοπήσεων. Να λέει αυτό πιστεύω, αυτό θα κάνω γιατί αυτό είναι καλό. Η δημοσκόπηση μπορεί να έρθει αργότερα και τότε θα το καταλάβουν δεν έχει σημασία», ανέφερε μάλιστα ο ίδιος ο Αντώνης Σαμαράς, την περασμένη Κυριακή απαντώντας στα ερωτήματα των πολιτικών συντακτών, δείχνοντας πως η στάση της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν έχει αλλάξει στο ελάχιστο από την περίοδο που οι έρευνες κοινού την έδειχναν να υπολείπεται της κυβερνώσας παράταξης και χαρακτήριζε τις δημοσκοπήσεις «εργαλεία δουλειάς».

«Σηκώνει» την εργασιακή εφεδρεία

Στόχος της Νέας Δημοκρατίας είναι να επικεντρωθεί στις κυβερνητικές πρωτοβουλίες και να μην αφήσει τίποτα να πέσει κάτω, ιδίως σε μια περίοδο που όπως λένε επιτελικά στελέχη «οι θυσίες των πολιτών πάνε χαμένες, λόγω της λαθεμένης κυβερνητικής» και επιβάλλεται διαρκώς «τσουνάμι άδικων, δυσβάστακτων και αναποτελεσματικών νέων μέτρων».

Το επόμενο διάστημα μάλιστα θα επιμείνει στη διαφοροποίησή της με τις επερχόμενες απολύσεις στο δημόσιο ενώ θα συνεχίσει τις καταγγελίες αλλά και τις δυναμικές δράσεις, με αφορμή τον κομματικό τρόπο με τον οποίο, όπως σημειώνουν τα αρμόδια στελέχη, προτίθεται η κυβέρνηση να προβεί στη διαλογή των 30.000 εφέδρων στο δημόσιο.

Στη Συγγρού δεν σταματούν μάλιστα να επισημαίνουν πως το ΑΣΕΠ χρησιμοποιείται σαν κομματικός φερετζές μια και καλείται να κατατάξει σε σειρά τους ουσιαστικά πλέον απολυμένους που ήδη θα έχουν επιλέξει οι διορισμένες από τη κυβέρνηση διοικήσεις, ενώ προειδοποιούν ότι είναι έτοιμοι να κάνουν φύλο και φτερό τον κατάλογο των ονομάτων ακόμη και αν η κυβέρνηση δεν αποτολμήσει να συμπεριλάβει μέσα στα στοιχεία που αναγράφονται στους “καταλόγους προγραφών” το έτος πρόσληψης των απολυομένων και να το δημοσιοποιήσει στο διαδίκτυο!

«Σημαία» η εξεταστική για την οικονομία
<
Keywords
Τυχαία Θέματα