The Weight of Chains

Καλησπέρα.

Είδα σήμερα το ντοκιμαντέρ καναδικής παραγωγής 2010 "The Weight of Chains" του Boris Malagurski.
Είναι ένα ντοκιμαντέρ το οποίο αναφέρεται στην Γιουγκοσλαβία μια πλούσια και ειρηνική χώρα και το πως έφτασε εδώ που είναι σήμερα με την "βοήθεια" των Η.Π.Α. του Ν.Α.Τ.Ο. του Δ.Ν.Τ. και της Ε.Ε.
Χαχα ναι μην σας κάνει εντύπωση και του Δ.Ν.Τ. και της Ε.Ε.
Επειδή οι ομοιότητες με την χώρα μας είναι τεράστιες και ας μην έχει γίνει κανένας πόλεμος ( ακόμα τουλάχιστον ) εδώ στην Ελλάδα
καλό θα ήταν να αναφερθείτε μέσω του blog σας στο συγκεκριμένο ντοκιμαντέρ ώστε να μπορέσουν να το δουν όσοι περισσότεροι Έλλήνες μπορέσουν.
Μόνο μέσω τέτοιων έργων ίσως να μπορέσουμε να καταλάβουμε σαν λαός πόσο αναγκαίο είναι να μείνουμε ενωμένοι σήμερα στην.....
χώρα μας και να δώσουμε μια μάχη για την ελευθερία μας η οποία απειλείται κάθε μέρα όλο και περισσότερο (Αν δεν έχει ήδη χαθεί).
Μακάρι να το δούν όλοι οι Έλληνες και μακάρι σε αυτή την χώρα να αρχίσουμε να λέμε την αλήθεια μεταξύ μας μέσω μπλόκ σαν το δικό σας αφήνοντας απ'έξω πολιτικούς, δημοσιογράφους, και λοιπούς διαπλεκόμενους ρεμπεσκέδες.
Πιστεύοντας ότι θα αναφερθείτε στο συγκεκριμένο ντοκιμαντέρ.
Φιλικά ένας αναγνώστης σας.

Υ.Γ. Ένα σχόλιο παραφρασμένο για τα ελληνικά δεδομένα το οποίο αναφέρθηκε στο τέλος του ντοκιμαντέρ για να καταλάβετε πόσα κοινά υπάρχουν με την χώρα μας, σας παραθέτω παρακάτω, επιλέγοντας τον Πάγκαλο στην θέση του αντίστοιχου πολιτικού που ανέφεραν στο ντοκιμαντέρ:

" Ρώτησαν τον κ. Πάγκαλο στην Θεσσαλονίκη τι πιστεύει ότι είναι η Δημοκρατία σήμερα και αυτός απάντησε:
Αν εγώ ανέβω στην κορφή του Λευκού πύργου και εσείς μαζευτείτε από κάτω τότε εγώ μπορώ να σας κατουρήσω στο πρόσωπο...
και εσείς βέβαια μπορείτε να με κατουρήσετε από εκεί που είσαστε ... "

Υ.Γ. Θα μπορούσαμε να βάλουμε οποιονδήποτε πολιτικό της σημερινής Ελλάδας στην θέση του Πάγκαλου απλά επέλεξα τον συγκεκριμένο επειδή νομίζω ότι είναι ο πιο βρωμόστομος και όχι μόνο που έχουμε ...

Stavros
Keywords
Τυχαία Θέματα