Persona non grata

Ανεπιθύμητος ο Βενιζέλος στις Κροκεές αν καταργήσει την Δ.Ο.Υ.

Έτοιμοι για δυναμικές κινητοποιήσεις δηλώνουν οι φορείς και σύλλογοι των Κροκεών Λακωνίας, για την επικείμενη κατάργηση της Δ.Ο.Υ. Με επιστολή τους προς τον Υπουργό Οικονομικών Ευάγγελο Βενιζέλο και τον Γενικό Γμαμματέα Γιάννη Καπελέρη προειδοποιούν ότι η συνέχιση και η ολοκλήρωση του σχεδιασμού κατάργηση της Εφορείας, τους καθιστά ανεπιθύμητους για το.....
χωριό τους.
Στην ανοιχτή επιστολή της η Επιτροπή Φορέων τονίζει:
Κύριοι,
Απ’ ότι φαίνεται οι εκκλήσεις και οι διαμαρτυρίες της τοπικής κοινωνίας των Κροκεών εδώ και πολύ καιρό για το ενδεχόμενο κλείσιμο της ΔΟΥ Κροκεών δεν έπιασαν τόπο.
Σας βρίσκουν παντελώς αδιάφορους. Προσηλομένους στον στόχο σας, να κλείσετε τις «μικρές», όπως χαρακτηρίζετε, ΔΟΥ. Άραγε αυτό είναι το πρόβλημα του ελληνικού κράτους; Αυτό μας οδήγησε στην χρεοκοπία;
Αναλογιστήκατε ποτέ την σημασία που έχουν οι «μικρές» ΔΟΥ και τον ρόλο που παίζουν στην επαρχία; Την κοινωνική προσφορά τους σε περιοχές με πολλούς ηλικιωμένους, που αδυνατούν να μετακινηθούν; Την χρησιμότητά τους σε περιοχές όπως οι Κροκεές που διαθέτουν ΚΤΕΟ, ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΟ, ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΕΙΟ, ΥΠΟΘΗΚΟΦΥΛΑΚΕΙΟ, ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ, ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ, ΑΓΡΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΥΣ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ, ΣΧΟΛΕΙΑ, ΑΤΕ και βέβαια ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ;
Εύλογα λοιπόν προκύπτει το ερώτημα ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ; Τι ακριβώς θέλετε να πετύχετε; Αν στόχος σας είναι να ερημώσετε την επαρχία και συγκεκριμένα το χωριό μας, τις Κροκεές, τότε είστε στο σωστό δρόμο. Οπότε να αναμένουμε ανάλογες κινήσεις σας προς όλες τις υπηρεσίες του τόπου μας γιατί μόνο έτσι θα ολοκληρωθεί ο σχεδιασμός σας με επιτυχία.
Κύριοι, η τοπική κοινωνία των Κροκεών είναι πλήρως αντίθετη με αυτούς σας τους σχεδιασμούς. Όλον αυτό τον καιρό σας το διατυπώσαμε σε όλους τους τόνους. Η υπομονή μας εξαντλήθηκε. Οι σχεδιασμοί σας θίγουν άμεσα την βιωσιμότητα και την ανάπτυξη του τόπου μας και εμείς δεν είμαστε διατεθειμένοι να επιτρέψουμε σε κανέναν κρατικοδίαιτο γραφειοκράτη να παίζει με τις τύχες μας.
Να είστε σίγουροι ότι θα αντιδράσουμε δυναμικά πλέον με κινητοποιήσεις κάθε μορφής.
Σας ζητούμε τώρα, την ύστατη στιγμή, να επανεξετάσετε το θέμα της ΔΟΥ Κροκεών, μιας από τις ιστορικότερες και παλαιότερες στην χώρα μας.
Σας ζητούμε να μην κλείσει η ΔΟΥ Κροκεών!!!
Η συνέχιση και η ολοκλήρωση όλου αυτού του σχεδιασμού, σας καθιστά ανεπιθύμητους για το χωριό μας.
Είμαστε σίγουροι πως κανείς από εσάς δεν θα ήθελε να επωμισθεί την ερήμωση και την διάλυση του χωριού μας, την ερήμωση και την διάλυση της γενέτειρας του μεγάλου μας ποιητή και ακαδημαϊκού Νικηφόρου Βρεττάκου, την στιγμή μάλιστα που το 2012 έχει ανακυρηχθεί σε «Έτος Νικηφόρου Βρεττάκου».
Είμαστε έτοιμοι να υπερασπιστούμε την «μικρή μας πόλη», όπως λέει και ο ποιητής μας, με όλες μας τις δυνάμεις!!!

http://www.moriasnow.grΕδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν!____ksipnistere1@gmai
Keywords
Τυχαία Θέματα