O Βενιζέλος ξέρει...

Ο Βενιζελος, εγινε απο σημερα το προσωπο της ημερας. Η ναυαρχιδα της επανεκκινησης της νεας κυβερνησης. Προσπαθωντας να αποκωδικοποιησουν πολλοι αυτη τη κινηση του Παπανδρεου, ειπανε οτι ηταν μια κινηση πολιτικης φθορας του Βενιζελου.
Μια κινηση ματ, ωστε να αποδομισει το προφιλ του, και να τον ριξει στο καναβατσο.
Μπορει να ειναι ετσι. Αλλα το game εχει δυο παικτες. Από την άλλη πλευρά είναι ένας ευφυεστατος ανθρωπος. Και δεν ειναι πρωταρης...
στο πολιτικο ποκερ. Ο Βενιζέλος ξέρεi! Βλεπει το τυρι, βλεπει και την φακα. Εχει ομως την δυνατοτητα απο ποντικι να γινει η γατα.
Ο Βενιζελος ξερει οτι θα βρεθει σε θεση, να παρει μετρα τα οποια θα ειναι αδυνατον να υλοποιηθουν. Κι εκει ειναι που θα βγαλει απο πανω του την στολη του ποντικου, και θα ντυθει γατα.
Οταν γνωριζεις εκ των προτερων οτι δεν μπορουν να υλοποιηθουν τετοια μετρα, εκτος απο το να παψεις να τα υπερασπιζεσαι, περνας και στο αντιπαλο στρατοπεδο. Το να παραιτηθει ενας υπουργος οικονομικων, δηλωνοντας αντιθετος στα νεα μετρα που του επιβαλουν να παρει, κατηγορωντας τα ως αντιλαικα και αδικα, ειναι δυναμητης στο πολιτικο οικοδομημα.
Και αυτο σκοπευει να κανει. Περιμενει να βρει ολα τα συστατικα για την ηρωικη εξοδο. Τεραστια μαζικη λαικη οργη, ανεφικτα οικονομικα μετρα, και κλιμα ανατροπης.


http://megaloslofos.blogspot.com/Εδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα