O ΜΕΓΑΣ ΛΑΪΚΙΣΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΑΥΤΙΑΣ ΠΡΩΤΟΠΟΡΕΙ

Θα θυμάστε φαντάζομαι το φιάσκο με το βίντεο Ψωμιάδη που μιλούσε ο Γιώργος Αυτιάς τρεις μέρες συνεχόμενες με το βίντεο, πρωτοπόρος όπως πάντα. Όποια μέρα και να δεις την εκπομπή του, θα κλαίει και θα πονάει για τους φόρους που καλούνται να πληρώσουν οι συνταξιούχοι και όλο το γεροντολόϊ, για τον Πρωθυπουργό ούτε λέξη όμως. Για τους υπεύθυνους που μας οδήγησαν εδώ ούτε λόγος. Η χαλαρή κριτική χωρίς ονόματα και φουλ λαϊκισμό για να μην μας πάρουν με τις πέτρες.
Είναι εκείνος που αποκαλούσε ηθικό, τίμιο, ταπεινότατο
τον Καραμανλή και προσπαθούσα συνεχώς να μπει τις λίστες της ΝΔ όμως του χάλασε τα σχέδια ο Λαζόπουλος. Είναι εκείνος που έγλυφε...
τον Παπανδρέου σε κάθε ευκαιρία, υπηρέτης του συστήματος. Εκείνος που 2 φορές την εβδομάδα  έχει τον Kαρατζαφέρη στο παράθυρο να μας πει πόσο αναγκαία είναι τα μέτρα (που ο ίδιος κράζει όλη την υπόλοιπη εβδομάδα) για να σωθεί η πατρίδα. Θυμάμαι όταν ένας αγανακτισμένος φορτηγατζής τόλμησε να πει οτι το επάγγελμα ανοίγει για τους ισχυρούς και ένα παράδειγμα είναι ο σύζυγος της κυρίας Μπακογιάννη (Κούβελος) που είχε σκοπό να αγοράσει 1500 άδειες, τον έκοψε στον Αέρα. Επειδή είναι πολύ στη μόδα το αντιμνημόνιο και το δήθεν αγανακτησμένος (για τους δημοσιογράφους φυσικά) προσοχή στα παπαγαλάκια του συστήματος.




anti-ntp.blogspot.comΕδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα