7χρονια στην κόλαση της παράνομης απόλυσης από κάποιους μέσα από την ΓΣΕΕ

Σε λίγες μέρες 24 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ συμπληρώνονται 7 χρονια παράνομης απόλυσης μου και δημοσίου επαγγελματικού μου διασυρμού , της οικονομικής μου καταστροφής ,από κάποιους μέσα από την ΓΣΕΕ , με αφορμή μία άσχετη ποινική δίωξη με βάση μια μαρτυρική κατάθεση δημοσιου υπαλλήλου , για νόμιμη και δημόσια ιστοσελίδα μου τύπου facebook …υπόθεση για την οποία και απαλλάχθηκα ομόφωνα …
πέρα της απαλλαγής με βούλευμα για φανταστικά «εγκλήματα» που περιγράφονταν σε
αυτή (τυχερός ο Ζουμπεργκ του Facebook , που δεν είναι Ελληνας ) …και για διαχειριστικές ευθύνες.
Σε λίγες μέρες θα κάνω ένα φλας μπακ αυτών που βίωσα και βιώνω μέσα από αυτή την απόλυση ..που είναι παγκοσμία πρωτοτυπία( γιατι έγινε την παραπονή των Χριστουγέννων …ουτε σε απολυταρχικά καθεστώτα γίνονται αυτά …και οι ΝΑΖΙ δεν εκτελούσαν Κυριακές ).
Στο μεταξύ ευχαριστώ τους χιλιάδες εργαζόμενους που πλησιάζουν τους 1.300.000 που μπαίνουν εδώ και ενημερώνονται για τα εργασιακά τους δικαιώματα ! Μάλιστα τις τελευταίες μέρες το blog έχει απογειωθεί και οι επισκέψεις φθάνουν τους 3.000 την ημέρα .
Χιλιάδες εργαζόμενοι αγωνιούν για το δώρο …για τις απολύσεις για τις μειώσεις μισθών …γιατί είναι απλήρωτοι δυο και τρείς μήνες.
Χαρακτηριστικά …το ποστ για το τι δικαιούται ο απολυόμενος φθάνει τις 300 εμφανίσεις την ημέρα , ο κατάλογος με τις επιθεωρήσεις εργασίας τις 250 επισκέψεις την ημέρα !!!
Με όσο χρόνο μου μένει από την καθημερινοτητά μου που είναι σκληρή σε μια μαχη με το χρονο να επιζήσω αφού απολυθηκα χωρίς αποζημίωση μετά από 18χρονια εργασίας … ουτε ταμειο ανεργίας μπορουσα να μπω …ολη η Ελλαδα μάθαινε σε ζωντανές συνδέσεις την απολυσή μου .
Και σαν μην εφτανε αυτό στην εργατική μου αγωγή …κατά της απολυσης με σαφή παραβίαση του εσωτερικού κανονισμού που αναφέρει ρητως ότι απόλυση γίνεται μόνο σε περίπτωση ποινικής καταδίκης …Δεχθηκα μια άθλια και εμετική ανταγωγή να πληρώσω 100.000 ευρώ !
Περιμένω τώρα το Εφετείο να δω τι άλλο θα σοφιστούν για αυτή …αυτοί που την υποκινούν και συνεχίζουν την κατακρεούργηση του δικαιώματος της εργασίας …της ανθρώπινης αξίας της εργασίας …και την αποθέωση της σκευωρίας.
7χρονια μου κλέβουν την δουλειά 7 χρόνια μου κλέβουν την ζωή !

apasxolisi
Keywords
Τυχαία Θέματα